Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitaminokat ajánlotok?

Milyen vitaminokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Pár hónap múlva szeretnénk a párommal próbálkozni a babával de már most szeretnék elkezdeni szedni valamit, hogy biztosabb legyen. Viszonylag sokfélét hallottam már de nem tudom, hogy melyik lehet hasznos. Szerintetek mit kellene szednem? Fiatalok vagyunk még mindketten.
2017. febr. 9. 16:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ezek vény nélkül kaphatók? Árat is tudnátok írni? Nem baj ha nem pontos, csak nagyjából, hogy mire számítsak.
2017. febr. 9. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A vitamintól nem fogsz hamarabb teherbe esni, az egyetlen a folsav, ami első pillanattól kezdve fontos a picinek, azt érdemes szedni.
2017. febr. 9. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt ajánlom, hogy màr most kezd el szedni a Femibion-t. Ez elegendô folsavat tartalmaz.

Ha majd pròbálkoztok már és több hònap mùlva sem jön a baba, akkor érdemes szedni D, E vitamint mindkettôtöknek.

Illetve a párodnak Fer14-et, de ezt csak tênyleg akkor ha már régòta pròbálkoztok eredménytelenül és nagyon türelmetlenek vagytok, igen drága 13.700 Ft egy havi adag.

2017. febr. 9. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Az előttem lévők is írták, a folsavat. Nyilván nem a vitaminoktól leszel terhes, de ha pl nem elég változatosan eszel (sok gyümölcs és zöldség) akkor érdemes lehet olyan multivitamint választani, amiben folsav is van.

Azt nem írtad, hogy egyébiránt a ciklusaid rendben vannak-e. Nem túl hosszú vagy nem túl rövidek-e. Nekem kicsit rövidek voltak, és hamar barnázgattam már mensi előtt is, én a barátcserjét kezdtem el rá szedni, az teljesen rendbehozta a ciklusomat, 2 hónappal később sikerült is a pici :)

2017. febr. 10. 05:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Trimeszter 1et szedtem az terhességem elött napi 2szemet javasolnak én csak 1et vettem be amikor kiderült h várandös vagyok 2re emeltem a napi adagot! 60szem kb 5000Ft
2017. febr. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!