Milyen vitaminokat ajánlotok?
Azt ajánlom, hogy màr most kezd el szedni a Femibion-t. Ez elegendô folsavat tartalmaz.
Ha majd pròbálkoztok már és több hònap mùlva sem jön a baba, akkor érdemes szedni D, E vitamint mindkettôtöknek.
Illetve a párodnak Fer14-et, de ezt csak tênyleg akkor ha már régòta pròbálkoztok eredménytelenül és nagyon türelmetlenek vagytok, igen drága 13.700 Ft egy havi adag.
Szia! Az előttem lévők is írták, a folsavat. Nyilván nem a vitaminoktól leszel terhes, de ha pl nem elég változatosan eszel (sok gyümölcs és zöldség) akkor érdemes lehet olyan multivitamint választani, amiben folsav is van.
Azt nem írtad, hogy egyébiránt a ciklusaid rendben vannak-e. Nem túl hosszú vagy nem túl rövidek-e. Nekem kicsit rövidek voltak, és hamar barnázgattam már mensi előtt is, én a barátcserjét kezdtem el rá szedni, az teljesen rendbehozta a ciklusomat, 2 hónappal később sikerült is a pici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!