Történt mar valakivel olyan, hogy észrevette, hogy elvetélt és látott eltérést, amikor megjött, pl. a petezsákot?
Szia!
Barátnőm ugyanígy járt,mint te,annyi különbséggel,hogy neki rettenetes fájdalmai,görcsei voltak.Otthon volt,elment vécére,és azthitte,hogy megjött,de mégis másmilyen volt a vérzése.Másnap elment orvoshoz,és kiderült,hogy elvetélt.Rá 3 hónapra sikerült teherbeesnie,most a 14.hétben jár,és szerencsére minden rendben van vele.
Azt tudom neked tanácsolni,mielöbb menj el orvoshoz!!!
Sajnálom!Menj el minél elöbb dokihoz!Ő megvizsgál és megmondja,hogy vetélés történt-e vagy valami más volt a baj!
KÍvánom,hogy miharabb sikerüljön a gyermekáldás!!!!Csak ne görcsölj rá,hagyd,hogy a természet elintézze a dolgot!!Hidd el,sikerülni fog!!Nagyon sokszor hallottam,ismerőseim körében is,hogy hosszú évek sikertelen próbálkozásai után,összejött a várva várt baba!
Sok sikert és jó egészséget kívánok neked!!
Biztos vagyok benne,hogy sikerülni fog!!Barátnőmnek,akiről írtam,azt mondták korábban,hogy nem biztos,hogy lehet gyerek,mert gyerekkorában volt valami betegsége,pontosan nem tudom mi.Aztán történt tavasszal a vetélése,és utána,amikor már lehetett szeretkezniük,de nem szedhetett gyógyszert,és nem is védekeztek,EGYETLENEGYSZER voltak együtt,és lám sikerült!!!
Kitartás!!!Soha ne add fel!!Tényleg nagyon kívánom neked,hogy összejöjjön egy tündéri bébi!Nekem van egy 8 hónapos kislányom és imdáom őt!!Tök mindegy,hogy majd fiad lesz vagy lányod,az a lényeg,hogy egészséges legyen!!!Ennél nincs fontosabb!!!
Jól előre szaladtam,csak egyszerűen ismeretlenül is kívánom neked a legjobbakat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!