Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Történt mar valakivel olyan,...

Történt mar valakivel olyan, hogy észrevette, hogy elvetélt és látott eltérést, amikor megjött, pl. a petezsákot?

Figyelt kérdés
Velem par honapja tortent, hogy amikor megjott, akkor furcsa holyagszeru valamit lattam, nagyobb darabokban es nem ver szinu, hanem vilagos lila, hus szinu volt. Ezt kb 2-3 napig eszleltem, de nem tudtam, hogy mi lehet. Lehet, hogy ez volt a petezsak? Sajnos akkor nem csinaltam tesztet.
2008. okt. 10. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Barátnőm ugyanígy járt,mint te,annyi különbséggel,hogy neki rettenetes fájdalmai,görcsei voltak.Otthon volt,elment vécére,és azthitte,hogy megjött,de mégis másmilyen volt a vérzése.Másnap elment orvoshoz,és kiderült,hogy elvetélt.Rá 3 hónapra sikerült teherbeesnie,most a 14.hétben jár,és szerencsére minden rendben van vele.

Azt tudom neked tanácsolni,mielöbb menj el orvoshoz!!!

2008. okt. 10. 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Vegulis azert nem gondoltam, hogy baj lehet, mert nem volt fajdalmam. Sajna mar 2 eve probalkozunk es mar nagyon kivagyok. El kellett volna akkor mennem dokihoz...
2008. okt. 10. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom!Menj el minél elöbb dokihoz!Ő megvizsgál és megmondja,hogy vetélés történt-e vagy valami más volt a baj!

KÍvánom,hogy miharabb sikerüljön a gyermekáldás!!!!Csak ne görcsölj rá,hagyd,hogy a természet elintézze a dolgot!!Hidd el,sikerülni fog!!Nagyon sokszor hallottam,ismerőseim körében is,hogy hosszú évek sikertelen próbálkozásai után,összejött a várva várt baba!

Sok sikert és jó egészséget kívánok neked!!

2008. okt. 10. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, koszi a biztatast. De nagyon nehez NEM gondolni a babara, ha vlki nagyon szeretne. En azert probalok nyugodt maradni. Remelem egyszer csak osszejon!
2008. okt. 10. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne,hogy sikerülni fog!!Barátnőmnek,akiről írtam,azt mondták korábban,hogy nem biztos,hogy lehet gyerek,mert gyerekkorában volt valami betegsége,pontosan nem tudom mi.Aztán történt tavasszal a vetélése,és utána,amikor már lehetett szeretkezniük,de nem szedhetett gyógyszert,és nem is védekeztek,EGYETLENEGYSZER voltak együtt,és lám sikerült!!!

Kitartás!!!Soha ne add fel!!Tényleg nagyon kívánom neked,hogy összejöjjön egy tündéri bébi!Nekem van egy 8 hónapos kislányom és imdáom őt!!Tök mindegy,hogy majd fiad lesz vagy lányod,az a lényeg,hogy egészséges legyen!!!Ennél nincs fontosabb!!!

Jól előre szaladtam,csak egyszerűen ismeretlenül is kívánom neked a legjobbakat!!!

2008. okt. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!