Észrevette volna e már a nőgyógyász?
Ennyi idő alatt gondolom menstruáltál is, és ha volt hüvelyi UH akkor a doki is észrevette volna.
Legközelebb védekezz, és nem kell stresszelni hetekig.
1. válaszoló: írtam hogy védekeztünk!!!!
Múlt héten pénteken voltam nődokinál,de nem jött meg a mensesem, közben...ezért is járok orvoshoz mert most próbálják beállítani...
ha a héten nem jön meg azt mondta pénteken menjek vissza csinál menotest vizsgálatot, csak nem értem miért, ha terhes lennék csak észre vette volna már.
Köszönöm Mindenkinek aki válaszolt!
Egy kis OFF!Nem tudom miért ír olyan aki nem tud érdemleges választ adni.....Le lehet pontozni!!!!!
Na mindegy, szóval akkor már 6 hete, hogy együtt voltatok, tehát ha terhes lennél, már észrevette volna a nőgyógyász!A kisfiamnak 6 hetesen a hüvelyi ultrahangon már dobogott a pici szivecskéje:)
Szóval, biztos a nődoki is azért csinált hüvelyit, hogy a terhességet kizárja, és tovább vizsgálódjon.Nekem is van egy ismerősöm ,aki ilyen mensis zavarokkal küzdött, elég nehezen jöttek rá nála is a megoldásra, de azóta minden rendben Vele!
Remélem Nálad is így lesz, jó egészséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!