Milyen vizsgálatokra van szükség?
A párommal fél éve próbálkozunk a babával. Sajnos nem jött összeg. Figyelem a terméken napokat stb.
Voltam dokinál ő mindent rendben talált de mivel nem magánrendelésén voltam semmi vizsgálatra nem küldött el. Keddre kértem egy másik dokihoz időpontot magánrendelésére hátha jobban fog velem foglalkozni. Tudna valaki segíteni milyen vizsgálatokat kérnek ilyenkor? ( pl. vérvétel )
Hormonvizsgálat sose árt(lehetőleg endokrinológiára menj). Esetleg egy nőgyógy ultrahang, hogy van-e ciszta stb ami nehezíti a teherbeesést. Párodnak meg andrológia. Legalább egy spermavizsgálat miatt, hogy nála is minden rendben van-e.
Egyelőre ennél többre nem hiszem, hogy szükség lenne.
Ha ezek az eredmények jók akkor meg tovább kell próbálkozni.
Ha viszont nem, akkor meg kezelni kell őket értelemszerűen.
Előttem már szépen leírták :)
ciklus eleji és ovu utáni 6-7. napi vérvétel kell a hormonoknak. Illetve érdemes TSH-t is nézetni illetve IR (inzulinrezisztencia). Az IR-re kevesen gondolnak főleg azok akiknek nincs felesleges kilójuk. De sajnos ez mindenkinél gond lehet. Nálam pl ez volt a gond.
Esetleg még átjárhatóság is szóba jöhet.
Párodnak is andrológiai vizsgálat.
Sok sikert :)
15hkm
A parod spermajat mar vizsgaltak ? Mert ezzel kell kezdeni
Elso baba 35 alatt akar 2 ev is kell hogy osszejojjon
Magán úton, meddőségi klinikán hamarabb lezongorázzátok. Mi tavaly kezdtük el és az alábbi vizsgálatokon voltunk:
Én:
Alaphormon labor (FSH, LH, E2, PRL) a mensi 2-3-ik napján és 21-ik napján
Anti-Müllerian hormon, THS, D vitamin
Endokrinológiai szakvizsgálat
Cyt.+Chlamida tenyésztés
TVS vizsgálat
Petevezeték átjárhatósági és méhüregi vizsgálat
HIV, hepa B és C
Féjem:
HIV, hepa B és C
Sperma vizsgálat
Urológia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!