Szerintetek? Ma voltam dokinál és 2,2 mm-es embriócsomót látott illetve azt írta a papírra, hogy sejthető szívhang? Ez jót jelent? Azt mondta szűk 6 hetes lehetek mert hosszabbak a ciklusaim!
Jót. Már ha kisbabát szeretnél. Nekem 7 hetesen és egy naposan volt szívhang és 5mmes embrió. 5 hetesen es 5 naposan csak petezsák. Közte nem nézték. 7 hetesen azt mondta a doki, hogy később foganhatott kicsit, mint a középidő, de úgy tűnik minden a legnagyobb rendben van. Pihenjek és szedjem a folsavat ahogy eddig is. Akkor különösebb tünetem nem volt csak nem jött meg (plusz pozitív teszt) és enyhén feszült a mellem. Hetedik het végére megérkezett hányinger pajtás és a fejfájás. Pihenj, csak semmi aggódás és gratulálok!
9hkm
Ahhoz, hogy egyértelmű szívhang legyen még kell egy picit nőnie :) Mondjuk két napot :D
Én mensi szerint 6+4-nél voltam dokinál, 4mm-es embrió pulzálással. 6 hetesnek írt.
Picit korán mentél, de legközelebb már sokkal biztosabb lesz :) Egyenlőre minden rendben.
Jó egészséget kívánok :)
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!