Elveteltem. Augusztus 8. an nem volt szivhang 10. en mar mutottek is. Kellenek tanacsok ?
Célszerű lett volna védekezni 2-3 hónapig... ennyire fontos ez 20 évesen...? Fiatalok vagytok, egészségesek, egy csomó gyereketek lehet.
Tényleg sajnálom, de egy kis türelemmel többre mennétek. Ne görcsöljetek rá.
Nekem azt mondta a dokim, hogy semmi gondot nem lesz. Nekem is műtét után 1 mensim volt csak, a következő ciklusban teherbe estem. Nagyon korai volt az előző vetélés, 5 hetesen megállt a fejlődésben a terhesség. Ilyenkor még gyorsabban regenerálódik a szervezet, mert még a méh sem nőtt olyan mértékben. Ha már több hetes vetélésről van szó az megint más.
Simán lehetsz terhes egy védekezés nélküli aktusból is,DE az időpontok alapján inkább peteérés időszakában vagy! Ha viszont terhességtől lenne vastag a nyálkahártya,a barnázás pedig nem mensi, hanem beágyazódás lett volna,(bár az 5 nap túl sok lenne annak,)akkor már a teszt is mutatná. Ha arra gyanakszol, csinálj egyet reggeli első pisiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!