Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn voltam ultrahangon.8...

Hétfőn voltam ultrahangon.8 hetes és pár napos a "paca" az orvosom szerint. Szívhang?

Figyelt kérdés
De szívhangról nem beszélt. Azt mondta minden OK. Akkor nincs még szívhang és baj van? Azt mondta 4 hét múva találkozunk. A szívhangot hallanom kelett volna ha van vagy csak az uh.ra kerül rá? Vagy ez hogy működik?
2016. okt. 19. 20:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8 hetesen már van szívhang, nem hallani, hanem a monitoron ultrhahangkor látszik a kis pulzálás, ahogy a baba szíve ver. Ha nem lett volna, szerintem biztos szóvá teszi, vagy korábbra ír ki kontrollt!
2016. okt. 19. 20:34
 2/14 A kérdező kommentje:
Az ultrahangpapírra is rákerül, mert azt megkaptam?
2016. okt. 19. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen elvileg ráirják
2016. okt. 19. 20:48
 4/14 A kérdező kommentje:
És mit kell találnom rajt? Melyik az az adat?
2016. okt. 19. 20:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Diagnózis: élő embrió
2016. okt. 19. 20:59
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem menj el másik orvoshoz. Annyi megválaszolatlan kérdésed van, hogy itt biztos nem tud megnyugtatni senki. Nekem 8 hetesen már mutatta a doki, hogy ott pulzál a szíve. Szóval az elég nyilvánvalóan látható, és nem csak egy paca volt. Biztos, hogy 8 hetes vagy? Nem fiatalabb?

Esetleg beírhatod milyen adatokat írt a doki, vagy legalább azt, hogy mekkora, hány milliméter.

2016. okt. 19. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

Élö iu. grav (esetedben 8).

Ha ezt rairta akkor èlö mehen beluli 8 hetes terhes vagy. A szivhang szamat ilyenkor meg nem irjak ra.Esetleg mereteket pl. CRL : ...mm(ulomagassag), ilyesmi.

2016. okt. 19. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom elküldött laborba is,lassan adnia kell beutalot a 12.heti gen.uhára is szoval 4 het az tul sok szerintem! Ha azt mondta minden ok akkor valoszinüleg van szivhang is,mert különben miért mondta volna..
2016. okt. 19. 21:07
 9/14 A kérdező kommentje:

CRL:16mm

Azt mondta minden rendben van. Gondolom ha nem lenne nem mondta volna

2016. okt. 19. 21:10
 10/14 anonim ***** válasza:
A terhesseg kategoriaban valaszoltunk erre.
2016. okt. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!