Hétfőn voltam ultrahangon.8 hetes és pár napos a "paca" az orvosom szerint. Szívhang?
Figyelt kérdés
De szívhangról nem beszélt. Azt mondta minden OK. Akkor nincs még szívhang és baj van? Azt mondta 4 hét múva találkozunk. A szívhangot hallanom kelett volna ha van vagy csak az uh.ra kerül rá? Vagy ez hogy működik?2016. okt. 19. 20:22
11/14 A kérdező kommentje:
Average:8w4d
gondolom ez jelenti a 8 hetes 4 napos
2016. okt. 19. 21:12
12/14 anonim válasza:
Tőlem mindig megkérdezi a dokim, hogy hallgatni vagy nézni szeretném, mert a kettő együtt nem működik a gépén, ami jó régi és kis felbontású.
Ennyi idősen nyilván volt szívhang, ha nem lenne, azt szóvá kellett volna tennie, de szerintem nem is nő meg ilyen méretűre, ha nincs szívpulzálás...
13/14 anonim válasza:
Én hallgathattam is a szívverését, a doki magától megmutatta. Sztk.-s doki volt de nagyon lelkes. Ha azt mondta minden ok, akkor biztos van szívhang is, ha baj lett volna mondta volna.
14/14 anonim válasza:
Én is hétfőn voltam. Nekem:
Uterusban 32mm-es perzsák, CRL 18mm, jó szívműködés. Grav.s.8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!