Ha nem spermabankon keresztul akarok teherbe esni hanem termeszetesebb modon, akkor hol lehet talalni olyan pasit aki szerzodeses alapon teherbe ejtene?
Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 19:44
11/17 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki a faluba kinézett egy férfit, akinek jó volt a testfelépítése, gondolta a nő hogy akkor genetikailag jó lesz, majd szép erős gyerek lesz így.
A férfival lefeküdt néhányszor, majd mikor már nem menstruált lelépett, nyilván a pasi nem is tud a gyerekről.
Semmi szerződés meg ilyesmi.
12/17 anonim válasza:
Figyu,cica,ha már ennyire kétségbe vagy esve,hagyd ezt a szerződéses szrt.
Nincs olyan ügyvéd,aki ellenjegyezné,de ha lenne is pasi biztosan nem fog veled,szerződés szerint qrni!
Menj le egy buliba,tolass rá valaki farkára és kész.
Viszont a spermabank esetén a jogi háttér teljesen rendezett! Bevizsgált férfiak spermája,én azt választanám,ha kéne (de inkább várnék egy normális férfira,29évesen még semmiről nem vagy lekésve)!
13/17 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg nem vagyok lekesve semmirol de en megis ugy erzem hogy egyre kevesebb az idom.minden esetre koszonom szepen a valaszokat
2017. febr. 5. 21:29
14/17 anonim válasza:
Hát én fesztiválokon illetve ismeretlen hapikkal nem tenném. Nem biztos, h csak gyerek lesz belôle, hanem isten tudja milyen nemibaj :( A sperma bankba ilyen veszély nem fenyeget.
15/17 anonim válasza:
Miért nem keresel magadnak 1 megfelelő párt?Ès akkor legalább apukàja is lenne a gyerköcnek,29 èvesen mèg fiatal vagy ahoz hogy ilyeneken gondolkozz.Mit mondanàl a gyerköcnek holvan az apukàja?
16/17 anonim válasza:
Csatlakozom, 2. vagyok, előtted az élet. Nekem 32 évesen még/már senkim se volt, a magánéletemet kész katasztrófának éreztem, két ötéves kapcsolaton voltam addigra túl és azt hittem, nem lesz olyan pasi, akivel működhet a dolog. Már azon is elgondolkoztam, hogy megbeszélem egy meleg sráccal, aki szégyelli a társadalom előtt, hogy meleg, hogy kössünk "falházasságot", élje mindenki az életét, de egy gyereket hozzunk össze. Aztán ott lett volna még az elit társkereső, célirányosan, nyíltan bevállalva, hogy mit akarok. De aztán megismertem a párom és 37 éves koromra megszületett a fiunk. Azóta is együtt vagyunk.
17/17 anonim válasza:
Melyik településen laksz? 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!