Tesztem pozitiv de megvereztem? Orvosnal voltam ki erti mit irt a papirra? Lent a tobbi
Nyaki közötti nyitott egy formáció található a méhnyakon (vérrög? pete zsák?, Érzékeny eszköz ..meh avf : 6.45X 3,8 cm , endometrium: 1,2 cm
jobb petefeszek 3 X 1,9 cm , bal : 3.4 X 2,8 cm .. nem latnam sem terhesseget , de sem mehenkivulit.
diagnozis : elkezdodott terhesseg vagy menstruacios abortusz? ? ? es menjek visza 2-3 nap mulva !!! mik ezek az eredmenyek ? vastag mehnyalkahartyat latott csak
Miért, mondjuk inkább, hogy a gólya még nem döntött?!
TE szeretnéd, ha hazudnának neked ilyenben? Mert én nem.
Mondjuk én nem egészen értem, kérdező, nem tudnád pontosan beírni, ami a papíron volt? Mert ez nem tűnik túl szakszerűnek így. Lényeg, hogy nem lát terhességet.
Volt pozi teszted?
A doki csak a vastag nyalkahartyat látja, meg valamit, ami lehet terhesség is, de épp egy menstruácio kezdete is.
Ha nagyon sok a vér, közel menstruációs, akkor nagyon korai vetélés lesz ez. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!