Mellbimbó fájdalom lehet a terhesség első jele?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 hete nem szedek fogamzásgátlót, es 2-3 napja nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Neha a hasam is fáj, úgy mint mensi előtt de még 2 hét múlva kell csak megjönnie. Tesztet csináltam, negatív lett. Túl korán teszteltem, vagy ez nem is lehet jele a terhességnek?
Köszönöm előre is a válaszokat :)
2017. febr. 3. 13:16
1/4 anonim válasza:
Csak a nemvárt menstruáció időpontja után tesztelj, rá van írva a dobozra, előtte nincs értelme. Tünetek nekem kb. 3 nappal a kimaradt menzesz után lettek és ez is viszonylag korainak számít. Menzesz előtt két héttel semmilyen tünet nincs, sőt ilyenkor kellene lennie elvben a sikeres aktusnak, mert ilyenkor van normál esetben ovulácio.
2/4 anonim válasza:
Picit sok minden kavarodik itt... Ha három hete hagytad abba a fogamzásgátlót, akkor még csak mostanában van/volt ovulációd, ha volt egyáltalán. Ha két hét múlvára nem várod, akkor nagyjából most kéne együtt lennetek (de a fogamzásgátló kicsit bekavarhat persze). Teszttől ilyenkor ne várj semmit, és tünetet se keress. Az első tünet az elmaradó menstruáció, addig se tesztelni, se tüneteket keresni nincs értelme...
3/4 anonim válasza:
Lehet de terhesség nélkül is lehet. Ha 3 hete hagytad el a gyógyszert, akkor most áll vissza a ciklusod, ez is simán okozhatja.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. Gondoltam rá én is hogy még korai lenne bármilyen tünet, csak annyira nagyon várom már :)
2017. febr. 3. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!