Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellbimbó fájdalom lehet a...

Mellbimbó fájdalom lehet a terhesség első jele?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 3 hete nem szedek fogamzásgátlót, es 2-3 napja nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Neha a hasam is fáj, úgy mint mensi előtt de még 2 hét múlva kell csak megjönnie. Tesztet csináltam, negatív lett. Túl korán teszteltem, vagy ez nem is lehet jele a terhességnek?

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2017. febr. 3. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak a nemvárt menstruáció időpontja után tesztelj, rá van írva a dobozra, előtte nincs értelme. Tünetek nekem kb. 3 nappal a kimaradt menzesz után lettek és ez is viszonylag korainak számít. Menzesz előtt két héttel semmilyen tünet nincs, sőt ilyenkor kellene lennie elvben a sikeres aktusnak, mert ilyenkor van normál esetben ovulácio.
2017. febr. 3. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Picit sok minden kavarodik itt... Ha három hete hagytad abba a fogamzásgátlót, akkor még csak mostanában van/volt ovulációd, ha volt egyáltalán. Ha két hét múlvára nem várod, akkor nagyjából most kéne együtt lennetek (de a fogamzásgátló kicsit bekavarhat persze). Teszttől ilyenkor ne várj semmit, és tünetet se keress. Az első tünet az elmaradó menstruáció, addig se tesztelni, se tüneteket keresni nincs értelme...
2017. febr. 3. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet de terhesség nélkül is lehet. Ha 3 hete hagytad el a gyógyszert, akkor most áll vissza a ciklusod, ez is simán okozhatja.
2017. febr. 3. 14:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. Gondoltam rá én is hogy még korai lenne bármilyen tünet, csak annyira nagyon várom már :)
2017. febr. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!