Akkor is megemelkedik a progi szint ha csak peteérés történik de tüszőrepedés nem?
Az előző ciklusban néztek hormonokat az rendben volt, kivéve az FSH ami kicsit magas. A jelenlegi ciklusban voltam uh.on. a 14.napon 26 mmes volt a domináns tüsző és 13mm a nyálkahártya. Az ultrahangos szerint ez tankönyvi példa, tökéletes. Itt többen írtátok rá hogy ez már inkább ciszta... nem fog megrepedni. Mivel a mensim elég régóta 1-2 napos így felmerült bennem a kérdés hogy van e egyáltalán peteérésem tüszőrepedéssel... Az ultrahangos szerint a méhnyálkahártya elég vastag egy normál mensihez... szóval nem igazán értem. Vagy ha megfelelő a progi szint akkor tutira megrepedt a tüsző???
Az emelkedett FSH miatt már voltam AMH vérvételen. A napokban meglesz az eredmény.
De jó, köszönöm a válaszokat. :)
Hát utána még két napig megvolt az átlátszó tojásfehérjés nyákom meg fájt a petefészkem, úgyhogy kb. utána két nappal repedhetett meg ha megrepedt... szóval még nőtt is a 26 mm-ről pár milit... Sajnos nem ebben a ciklusban volt a vérvétel, így ezzel nem tudom összevetni, azt az előző cilusban csinálták, csak most megijedtem egy pillanatra, hogy lehet hogy csak tüszőérésem van, tüszőrepedésem meg nincs.... de akkor nem erről van szó, mert az előző ciklusban jó volt a progi hormonom a 22.napon.
Hőgörbét nem vezetek.
16,9 ng/ml Ebben a mértékegységben 12-től jónak számít.
Köszi 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!