Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés, ovuláció?

Peteérés, ovuláció?

Figyelt kérdés

Ha valaki ovu tesztet használ és érzi is ,hogy van peteérese és a teszt is pozi lesz es a hője is felmegy akkor tuti megrepedt a tüsző?

Csak azért kérdezem mert nekem is full pozi volt az ovu teszt két napig. Fajt is a jobb oldalam nagyon. Minden hónapban érzem. Viszont ma vagyok 6dpo körül és reggel csináltam egy ovu tesztet , tegnap is.. a lényeg ,hogy elég erős második vonalak vannak rajta. Ez mitől lehet? Lehet mégsem volt ovum? :/ de akkor ugyan úgy csökken az lh szint vagy nem? Múlt hónapban nem volt ilyen.

Tudom ,hogy mindig van egy kevés lh a szervezetben.. de szerintem ez túl sok. A lényeg az lenne ha elmarad a tüszőrepedés akkor pozi e marad az lh végig?

Ne haragudjatok , ha kusza lett a mondanivalóm.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 31. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Lh tesztet nem reggel kell csinálni
2016. júl. 31. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Na nem mondod? Reggel is és d.u is csináltam. Tudod azért tettem fel a kérdés mert kívancsi voltam tapasztalatokra. Nyílván jóstesztnek szántam..... tudom korai. De így gondoltam! Volt már így ,hogy pozi volt 8dpo körül REGGEL és terhes is voltam. De most nyílván azért tettem fel a kérdést mert ez számomra is korai. És mivel a megengedett értéknek duplája a prolaktinom is ezért abban sem vagyok biztos hogy megrepedt a tüsző. Szóval csupán tapasztalatokat gyűjtöttem volna. De te kielégítetted a kíváncsiságom...

Köszönet!

2016. júl. 31. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem irod le h mit akarsz (jósteszt) akkor nem tudom a kisujjamból kiszopni.

Beléd senki nem lát!

Nem akartalak megbántani!

2016. júl. 31. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. júl. 31. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hod fent marad, akkor megtortent a peteeres. Lh tesztet felejtsd el mensziig.;)
2016. aug. 1. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!