Másnak is volt ilyene?
Figyelt kérdés
Peteérésem napján voltam együtt a férjemmel, és azóra szurkál megállás nélkül a jobb petefészkem, nem, nem tervezünk babát, így bemesélni sincs mit.
Nincs más tünetem, kb 7. dpo-ban vagyok.
És ez nem az a megjön vagy felfázós szurkálás.
Szóval lehet baba?
2016. júl. 20. 02:33
1/6 Pimaszulsuttogó válasza:
Igen,annak is lehet a kezdete, de még nem biztos. Drukkolok!
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj, nem bántásból, de ha nem terveztétek, akkor miért a pé napján nem védekeztetek? Azért ugye megtartanátok? Egyébként pedig, egy hét múlva kb megmondom, hogy lehet-e ilyen tünet, ugyanis én ugyanígy vagyok, egyfolytában érzékeny a petefészkemnél, felváltva fájdogál a mellem, hol egyik, hol másik, ilyen pici szurkálásokat érzek ott is. És puffadok. Volt már több terhességem is és ezek nem szoktak lenni, ha nem vagyok terhes. Egyedül középidőben szurkál a petefészkem és érzékeny a méhem, de a mellem soha nem fáj, ha nem vagyok babás....
3/6 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megtartanánk, úgy vagyunk vele, hogyha szeretne, akkor jöjjön :) így sosem stresszelem magam, és keresek tüneteket, hanem most először érzékelem ezeket.
2016. júl. 20. 10:55
4/6 anonim válasza:
Mi is pont peteéréskor voltunk együtt, azóta nekem is fájdogál a petefészkem környékén. Egyébként írtad, hogy nem tervezitek. Védekeztetek valamivel? Csak kíváncsiságból kérdezem, mert akkor mondjuk szinte semmi esély...
5/6 anonim válasza:
Húha! Majd írjátok meg, hogy kinek lett pozitív a tesztje!!! Én 30-ára nem várom.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem védekezünk soha, menstruáció idején nem csináljuk :)
Drukkoljatok, hogy legyen baba
2016. júl. 20. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!