Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány napig mutatja ki biztosan...

Hány napig mutatja ki biztosan az ovulációt a teszt?

Figyelt kérdés

Még sosem vettem ilyet!

Pontos menzeszem 27-29 nap kö

zöttiek.

A naptátam szerint a hónap utolsó napján van peteérésem!

Ha igaz!

Ciklud.hun vezetem.

Ha elmennék holnap venni akkor már mutatna valamit?

2016. júl. 29. 17:52
 1/8 A kérdező kommentje:
A hőm 36.2 ha ez számit.
2016. júl. 29. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Ovulációs tesztet úgy érdemes használni, hogy megnézed az elmúlt fél év/év legrövidebb ciklusát, esetedben valószínűleg a 27 nap ( ha volt rövidebb akkor az), kivonsz belőle 17-et. Tehát 10. napon kezded el a tesztelést. Megjön, az az első nap, és onnan számolod.

11 hkm

2016. júl. 29. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, most látom hogy először használnád. érdemes róla tudni, hogy nem az ovulációkor jelez, hanem előtte 1-2 nappal (mert az LH hormont méri, ami ovuláció előtt megugrik), ezért közkedvelt babatervezésnél. Ha pozitív, tudod hogy 1 vagy 2 napon belül meglesz a peteérés! Pozitív(ált. 1 vagy 2 nap) és első negatív napon érdemes együtt lenni a siker érdekében!

És csak akkor pozitív, ha a tesztcsík olyan erős mint a kontroll! ( A terhességi tesztekkel ellentétben)

2016. júl. 29. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem!

Mennyibe kerülnek?

Vagy melyiket ajánlanád nekem 2-3 válaszoló?

Akkor legalább 3 dbot kell vennem?

2016. júl. 29. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:

fastest.hu-ról rendeltem a drágábbat, az kb 80-100 ft/db, attól függ hány db-ot rendelsz. drogériákban elég drága, azt hiszem 5-7-es csomagokban lehet venni 2500-4000 között van. ja és én egyszer vettem drágán predictort, és rosszabb volt mint a netes. viszont a netesen is van olcsóbb, na nekem az nem mutatta a peteérést...

Én rendeltem 80 db-ot, nekem kb 30 megmaradt, majd eladom, viszont előre meg nem tudtam melyik hónapban sikerül, és a postaköltség miatt nem akartam 20-val rendelni (nekem 1 hónapban 15-20 elment, mert volt 32 és 48 napos ciklusom is...)

11 hkm (2-es 3as :D )

2016. júl. 29. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Fastest.hurol rendelj tesztet es pl 11.ciklusnaptol kezd addig amig nem lesz pozi.

Hany napig mutatja ki? Egy max ketto napig lehet pozitiv akkor van az LH csùcsod.masnap Amint negativ lesz a teszt aznap van a peteeres. Tehat elso negativ napon van a peteeres.:)

2016. júl. 29. 22:03
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Annyit szefetnék még kérdezni hogy olvastam hA pisilés előtt egy wc papir darAbkÁt teszek lentre és nyÁlkás nyújtható dolog van akkor valószinű van peteérés?! Vagy épp van?!?! Vagy már volt?!?!

Ne haragudjatok nem akarok hülyének tünni csak ezt nem nagyon lehet megfogalmazni!

2016. júl. 30. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez a nyák össze vissza volt. Volt hogy Lh teszt pozitívján, volt hogy utána két nappal...ezt nem lehet megmondani. Amelyik hónapban teherbe estem, na ott meg nem volt nyák 😃 az lh teszt mutatta a peteérést :)

11 hkm

2016. júl. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!