Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy az ovu...

Létezik olyan, hogy az ovu teszt nem mutatja a közeledő ovulációt, vagyis, mindig negatív?

Figyelt kérdés

Szerintem nekem a napokban lehet, mert petefészek környéki görcsöléseket érzek néha, Closilbegytet is kellett szednem ebben a hónapban, úgyhogy valószínű a peteérés.

Vagy higgyek a tesztnek? Még sincs peteérés?

De mik azok a görcsök akkor néha?

2013. jún. 15. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem mutatta ki egyértelműen. Soha nem lett egyforma erősségű a két csík. Csak volt 2-3 nap mikor jól kivehető erős lett a tesztcsík. Amúgy onnan tudom h volt peteèrèsem, mert 2 napig barnàztam és volt nyúlós nyàkom...
2013. jún. 15. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem sem egyértelműen pozitívak a tesztjeim! Próbálj meg egy érzékenyebb fajtát!
2013. jún. 15. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem meg egyáltalán, még csak nincs is 2.csík sem. Valószínű nem elég érzékeny, 25-ös One step.
2013. jún. 15. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

A szervezetünkben állandóan jelen van az LH hormon, ingadozik, hol erősebb, hol gyengébb. Mensi után is lehet második csíkocska (de persze nem full erős! mert ugye csak az a pozi).

Próbáld, csináld, ismerd meg önmagad! Én fél évig teszteltem ovuval, neten beszereztem egy rakással. Reggel is, este is csináltam. És megcáfolnám azt, hogy csak este lehet pozitív, volt hogy reggel is totál pozitív volt a teszt, estére meg már halványodott annyira hogy negatívnak látszott.

Lehet hogy "körbelőtted".

Hődet méred?

2013. jún. 15. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem mérem, remélem, hogy nem marad el az ovu.
2013. jún. 15. 22:37
 6/6 anonim válasza:
Nekem sem volt soha egyforma erős a két csík, és mégis terhes lettem :) Szóval megy a drukk!!!
2013. jún. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!