Ovitrelle (tüszőrepesztő) injekció után se hőemelkedésem nincs és a terhességi teszt is negatív a szuri utáni 4. napon. Mi lehet a baj szerintetek, mit csináljak?
Első válaszoló, szerintem nem olvastad el a kérdést alaposan.
Kérdező, sajnos nem tudok segíteni, mindenesetre az orvosodnak ezeket a tüneteket feltétlen mondd el, ha legközelebb mész hozzá (persze csak ha eredménytelen volt a hónap). Miért kaptad egyébként a tüszőrepesztőt?
Ki tudja, talán tényleg rosszul szívódott fel, vagy nálad nagyon hamar kiürült a szuri. Lehet, hogy ez zavar be a hődnek is. Sajnos csak utólag fog kiderülni, hogy valami félrement-e. Mivel én is tutira ráparáznék a hőmegemelkedés elmaradására, lehet, hogy kirimánkodnék még egy UH-t a dokitól a héten. Derüljön ki, repedt-e az a tüsző, vagy esetleg ciszta lett belőle, netán nyom nélkül felszívódott. Ha sárgatestet lát, akkor tuti volt a siker, de azt nem tudom pontosan, annak a kialakulásához ovu után hány nap kell. Ezt csak azért javaslom, mert ha tényleg rosszul reagált a szervezeted, akkor legközelebb változtatni kellene a gyógyszerkúrán.
(Tényleg csak zárójelben jegyzem meg, mert minden női szervezet teljesen máshogy reagál a meddőségi hormonkezelésekre, hogy én életem 6 Clostikúrájából 3-ban kaptam tüszőrepesztőt is, azokban nem lettem terhes, a másik háromban meg igen. De én nem vagyok PCOS-es, soha nem voltak cisztáim, a Closti meg önmagában rendbe tette a tüszőrepedésemet, úgy látszik. Sajnos arra nem emlékszem, hőmérőztem-e a sikertelen, szuris ciklusok bármelyikében is, és azok hogy alakultak, így sajnos saját tapasztalatot erről nem tudok megosztani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!