Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedden missed ab műszeres...

Grófházy kérdése:

Kedden missed ab műszeres befejezésem volt. Alig vérzek, de ma egész nap fáj az alhasam. Normális ez, és meddig tart?

Figyelt kérdés
2008. okt. 9. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,normális. Azért görcsöl a hasad,mert a méhed húódik vissza az eredeti állapotába. De nem szabad görcsoldót bevenni,mert akkor nem húzódik vissza rendesen. Jobbulást,és sok erőt kívánok Neked!
2008. okt. 9. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a a biztatást :(
2008. okt. 9. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem meg hétfőn volt műtétem és nekem is még eléggé fáj a hasam alja. Vérezni szinte nem is vérzek én sem de pl ha pisilni megyek akkor is ugyérzem mintha vmi ki akarna szakadni. elég kellemetlen de hát remélem igy van rendjén. Sok erőt és egészséget kívánok neked!
2008. okt. 9. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Én missed ab.-után sokáig véreztem legalább egy hétig és hát egy jó 3-4 hétig fáj a hasam és görcsölt.Kitartást és sok boldogságot kívánok a jövőben.

2008. okt. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!