3 hete volt missed ab műszeres befejezésem. Azt mondták
4-6 hét múlva kell menstruálnom. Kétszer együtt voltam
a párommal, de elfelejtett óvszert húzni és el is ment
bennem. 2 napja fáj jobb oldalt a hasam alja. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2008. jan. 26. 19:13
1/6 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de hogy van az, hogy elfelejtett óvszert húzni?? Most akarsz, vagy nem babát. De gondolom abortusz után nem igazán szeretnél. Imádkozz, hogy ne legyen semmi, mert nem érdemli meg az a kis lény, hogy csak így felelőtlenül játsz vele. Most estél át rajta, és már megint felelőtlen vagy?? Bármitől fájhat a hasad alja, és lehet még korai volt együtt lennetek. Vagy ezt a doki nem mondta?? Gratulálok felelősségteljes ember vagy úgy látom!!Remélem a lelkiismereted mardos!!!!!!!!!
2008. jan. 27. 08:25
2/6 A kérdező kommentje:
nekem nem abortuszom volt okoska.Már van egy kisfiam neki szerettünk volna tesót aki sikerűlt is de sajnos a 12.héten meghalt,de nem ment el magától hanem ki kellett venni.Ezt a műtétet hívják missed.ab-nak.
És szeretnék még babát,hogy ne legyen egyedűl a kisfiam.
Máskor olvasd el rendesen azt amire válaszolni akarsz.
Nagyon nehéz időszak van mögöttem,nem volt könnyű elvesztenem a kisbabám.
2008. jan. 27. 16:50
3/6 anonim válasza:
De akkor sem értem, miért felejtett el a férjed óvszert húzni! Ezt el lehet felejteni? Én úgy tudtam, hogy legalább 4-5 hétig szüneteltetni kell az együttléteket, hogy regenerálódjon a szervezeted. Azért szokták ezt javasolni, mert így még egy vetélés, vagy esetleg magzati károsodás veszélye már nem áll fenn. De nem értem erről a doki nem tájékoztatott?Úgyhogy könnyen meglehet, hogy azért fáj a hasad alja, mert még nem voltál teljesen "rendben" , vagy esetleg peteérés, amire jellemző. Mindenesetre ha nagyobb gond van, irány a doki, és boccs, hogy leszúrtalak. Sok sikert!
2008. jan. 27. 20:50
4/6 A kérdező kommentje:
kedden megyek dokihoz a biztonság kedvéért.óvszert azért felejthetett el felhúzni mert ezelőtt mindíg én védekeztem/fogamzásgátló/.a szűlésznőm azt mondta a műtét után 2 hétig kell kerűlni a sexet.ezt mi túl is léptükmajdnem 3 hétig semmilyen sex nem volt.remélem hamar összejön a baba.
2008. jan. 27. 23:02
5/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem semmi bajod nincsen, talán esetleg peteérésed lehetett.
Én 6 hetes terhes voltam, de elment a babám és szintén műtéttel fejezte be a dokim. Nekem azt mondta, ha már nem vérzek, akkor együtt lehetünk a férjemmel, mi 6 napot vártunk.
Sőt én azt hallottam, hogy egy ilyen műtét után nagyobb az esély egy újabb teherbeesésre...
Van aki viszont 4-6 hetet is mond a szexig a műtét után, de ez szerintem függ a terhesség nagyságától.
A legjobbakat kívánom!
2008. jan. 28. 14:44
6/6 A kérdező kommentje:
szia sajnálom,hogy elment a babád.neked is mielőbbi babásodást kívánok.Nekem a dokim 3 hónapot mondott.de monden orvos mást mond valamelyik 3 vagy 6 vagy rögtön lehet.MOst akkor jóvolna ha eldöntenék az orvosok mi is a jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!