Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap elott mult el a mensim. Tegnap együtt voltunk a baratommal óvszerrel védekeztünk de bennem ment el. Azt mondta mikor kerdeztem hogy nem szakadt ki a gumi. Ettől függetlenül eshetek teherbe?
Lécci értelmes valaszokat! Köszi! :)
2017. jan. 28. 21:59
11/18 anonim válasza:
A spermának nem szokása kirágni a latexet... Dehogy vagy te terhes.
12/18 anonim válasza:
D.ni van esze ,de biosz órára bejárni már nem volt!!
13/18 A kérdező kommentje:
11.: :D
12.: Nem ismersz nem tudod ki vagyok hany eves vagyok esetleg.. Szoval semmi jogod itelkezni
2017. jan. 28. 22:29
14/18 anonim válasza:
De most komolyan, máskor hogy szoktatok védekezni? Nem beszólni akarok, hanem helyretenni a dolgot. Az óvszer pont azért van, hogy elmehessen benned, hiszen így a sperma nem jut beléd. Óvszerrel ki szokta venni, mielőtt elmegy? Vagy úgy érted a kérdést, hogy bár volt óvszer, de csak egy darabig, és mikor elment, már nem volt rajta?
15/18 anonim válasza:
Ja,igaza van az utolsonak. En sem ertem tisztan a kerdesedet! Ha gumi nelkul ment el benned,(tehatlevette elotte,akkor nagy bunko ,es hulye volt,mar.bocsi),akkor persze hogy lehetsz terhes. Masodik verzio,hogy lecsuszott,vagy lejebb huzta,es ugy is beledmehetett sperma,ugy is teherbe eshettel. Vagy hogy volt? Ha nem ertjuk tisztan a dolgot,nem tudunk erdemben valaszolni.
16/18 A kérdező kommentje:
Mindig ovszerrel vèdekezünk. Es ez most sem volt máshogy. Végig rajta volt..csak még soha nem volt olyan hogy belém ment el hiaba rajta volt a gumi.
2017. jan. 29. 08:31
17/18 anonim válasza:
Akkor nem lehetsz terhes. Az óvszer pont arra van, hogy abban maradjon a sperma, és ne menjen beléd. Ha meg nem került beléd sperma, nem eshetsz teherbe. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de olvasgass még kicsit ebben a témában, mielőtt megint szexelsz, mert ha még ezzel sem vagy tisztában, akkor ott még igen sok megválaszolatlan kérdés van, és a végén még tényleg baj lesz (ezt most a lehető legnagyobb jóindulattal írom).
18/18 anonim válasza:
Én már csak sírni járok ebbe a kategóriába... x'D
Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy lehet úgy szexelni, hogy alapvető dolgokkal nincs tisztában az ember. Nem értem, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!