Lehetek terhes? Nagyon félek 18/L
Figyelt kérdés
5-6 hónapja szedek kb fogamzásgátlót. A mostani fogamzásgátló levélből az első héten kb 5-6 szemet szétmálva nyeltem le, ill elszopogattam(nagyon összerágtam) volt a torkomnál egy tályogszerűség amit ecsetelni kellett és féltem egyben lenyelni a tabit. A barátommal rendszeres nemi életet élek. Szerdán vettem be az utolsó szemet. Még nem jött meg(vasárnaponként szokott) tegnap óránként jártam pisilni.2017. jan. 28. 18:36
1/3 anonim válasza:
A stresszelés is okozhatja, mert folyton ezt figyeled. Most még nem tudsz mit tenni, várj egy kicsit, s csinálj egy tesztet. A gyakori pisilés is lehet az idegeskedéstől, a mensid is késhet amiatt. Még a fertőzés miatt is pisilhetsz többet. Nyugi.
2/3 anonim válasza:
A gyakori pisilés későbbi tünet terhességnél, ilyen korán nincs semmi tünet. Ha nem jön meg, akkor hét közepén csinálj tesztet, de szerintem nem lesz semmi gond, meg fog jönni.
3/3 anonim válasza:
Csak szólok, hogy szombat van. Mi a kérdés, ha vasárnaponként szokott megjönni?
Majd tedd fel ezt a kérdést holnapután reggel, ha még aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!