Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Nagyon félek 18/L

Lehetek terhes? Nagyon félek 18/L

Figyelt kérdés
5-6 hónapja szedek kb fogamzásgátlót. A mostani fogamzásgátló levélből az első héten kb 5-6 szemet szétmálva nyeltem le, ill elszopogattam(nagyon összerágtam) volt a torkomnál egy tályogszerűség amit ecsetelni kellett és féltem egyben lenyelni a tabit. A barátommal rendszeres nemi életet élek. Szerdán vettem be az utolsó szemet. Még nem jött meg(vasárnaponként szokott) tegnap óránként jártam pisilni.
2017. jan. 28. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A stresszelés is okozhatja, mert folyton ezt figyeled. Most még nem tudsz mit tenni, várj egy kicsit, s csinálj egy tesztet. A gyakori pisilés is lehet az idegeskedéstől, a mensid is késhet amiatt. Még a fertőzés miatt is pisilhetsz többet. Nyugi.
2017. jan. 28. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A gyakori pisilés későbbi tünet terhességnél, ilyen korán nincs semmi tünet. Ha nem jön meg, akkor hét közepén csinálj tesztet, de szerintem nem lesz semmi gond, meg fog jönni.
2017. jan. 28. 19:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy szombat van. Mi a kérdés, ha vasárnaponként szokott megjönni?

Majd tedd fel ezt a kérdést holnapután reggel, ha még aktuális.

2017. jan. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!