Lehetek terhes?
ovum korul voltunk egyutt a parommal. Elkezdtuk gumi nelkul,de max egy vagy masfel perc lehetett nem tobb,aztan ovszerrel folytattuk! Parszor meg elofordult hogy csinaltuk igy,de mindig ilyen egy ,de max ket percig ovszer nelkul,aztan mindíg avval folytattuk.
A kerdes az,hogy eleg lehetett e az az ido,vagy kerulhetett e belem ondo ,amitol teherbe eshettem? Volt ,hogy probalkoztunk,mert o gyereket akar,sok alkalommal belemelvezett,de mindig megjott a pontos idopontban. Stoval,bem jott ossze. En nem akarok annyira gyereket,ezt nemreg elis mondtam neki,kicsit baratkoztam a gondolattal mikor probalkoztunk,aztan meggondoltam magam. A parom lassan 32,en lassan 23 o akar babat,meg mindenunk megvan hozza vegulis,de en meg nem allok keszen,ezert visszavaltottunk a keresemre az ovszerhasznalatra,ha megis "osszejonne" de nem akarok hirtelen,varatlanul ert meglepeteseket. Szoval ,lehetek így terhes,a fennt írtak alapjan??
Igen.
De ennyi esszel tenyleg varj meg.
Koszi!
Beloled meg csak ugy arad a joindulatsag!
Csak erdekelt masok velemenye,esetleg tapasztalata,hasonlo szituaciok stb.mert ha a teljes cucctol nem estem teherbe ,akkor elegge varatlanul erne hogy egy ,max ket "szabad perctol" sikerulhetett. Egyebkent is kuzdok nogyogyaszati problemakkal,konkretan endometriozissal.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!