Már csutortok óta fadolgalt a hasam és szombaton és szombaton tojásfehérjehez hasonló nyúlós valami jelent meg pisileskor kedden éjszaka pedig egyut voltam a párommal védekezés nélkül lehetek terhes?
Nem értem.
Neked előbb voltak " terhességre utaló jeleid" minthogy megtörtént volna az aktus????
Ha szombaton volt peteeresed, es kedden voltatok egyutt az 4 nappal van peteeres utan...de tokmindegy, mert ezeket a kerdesekt nem ertem. Terhesseget menzesz elso napjatol szamoljak, es a ciklus hossza alapjan szamoljak a peteeres napjat. Te gondolsz vmit hogy volt kb vmi szombaton meg keeden, de azt sem tudjuk hogy mikor volt utoljara menzeszed es mikorra varod, vagy nem varod.
Megis igy milyen tudomanyos valaszra szamitasz? Mert igy kb hasrautes szeruen vagy igen vagy nem. Melyik szimpatiksabb? Majd akkor azt mondjuk :D
Ha teherbe akarsz esni arzert nezz utana a dolgoknak, hogy mukodik ez...ha meg nem akkor vedekezz.
Aha értem!
Akkor igen lehetsz terhes, histen védekezés nélkül feküdtetek le.
De persze az is lehet h nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!