Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Életem első terhességi tesztje...

Életem első terhességi tesztje. EZ POZITÍV?!

Figyelt kérdés

Kép: [link]

Sziasztok! 5 napja késik a női bajom, így ma reggel terhességi teszttel indítottam a reggelt. A teszten nagyjából 2-3 perc után már kirajzolódott a végleges állapot. Sokat olvasgattam a neten, hogy rájöjjek, ez most pozitív? Az az igazság, hogy SEMMILYEN tünetem nincs, sehol semmi nem fáj, nem görcsöl, stb. Soha nem teszteltem még terhességet, ez az első.

Nagyon megköszönném a válaszokat.

2017. jan. 27. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

Mensturáció előtt a terhestünetek nagy részét csak képzelik az emberek. Aki terhes akar lenni, azért, mert annyira figyel minden apróságra, ami azelőtt is volt, csak nem törődött vele, aki nem akar terhes lenni, az meg azért, meg annyira fél, hogy mindent odaképzel.

Gratulálok!

2017. jan. 27. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Hidd el ez nem halvány kategória :) Keress rá a neten a halvány pozikra :D Na azokat fotózni is alig lehet :) Ez egy szép határozott NEM halvány pozitív teszt :) 2 hét múlva irány a doki!

Jó egészséget :)

13hkm

2017. jan. 27. 10:26
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Igen, a pozitiv teszt az pozitiv. Remelem csak azert tetted fel hogy kiird magadbol az oromodet es gratulaljanak az emberek, mert egy terhessegi tesztet nem tudni ertelmezi - nincs az a naiv lelek aki elhiszi hogy ilyen letezik :)

Szoval gratulok en is ;)

2017. jan. 27. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Jajj- de édes vagy! :D Igen,pozitív. De ráérsz még dokihoz menni úgy kb. 2-3 hét múlva. Szedj folsavat és magnéziumot. Nekem sem volt tünetem az elsőnél, most a 2.nál csak az éhségérzet. :)

Az első babámat nekem is a Gabriel mutatta ki és hadonlóképp örültem,mint te is. :)

Boldog várandósságot és gratulálok Nektek!:)

2017. jan. 27. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Pozitív :))))
2017. jan. 27. 12:37
 16/17 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!

Egyébiránt nem, nem azért írtam ki, hogy itt örömködjek. Hanem tényleg nem voltam benne biztos. Sajnálom, nekem ebben (még) nincs rutinom! Egy barátnőmnek megmutattam FB-on szerinte nem egyyértelmű... úgyhogy vettem a bátorságot, hogy kiírjam a kérdést. Egyébiránt elolvastam a tájékoztatót, amiben az állt, hogy a második csík lehet "valamivel világosabb, mint a másik". Mivel ez sokkal világosabb, és egyébként is, totál szubjektív ki mit nevez "valamivel világosabbnak", hát én kérek elnézést, hogy nem voltam benne biztos! :)

2017. jan. 27. 13:00
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Ez nagyon szép pozitív teszt! Ne aggódj, a tünetek ilyenkor még nem jelentkeznek!

Nekem a mai napig nem voltak tüneteim, szóval nem is kötelező! ;)

13 hetes kismama

2017. jan. 27. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!