Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt csak a...

A terhességi teszt csak a napi első pisiből mutat jó eredményt?

Figyelt kérdés
Pár hete alhasi feszülésem van egész nap, és mintha gömbölyödne a pocakom is. Az utolsó mensim 2 napig tartott. Utána teszteltem délután, akkor negatív lett. Szerintetek van esély így a terhességre? Párommal mkndig védekeztünk, bleset sem történt. Egyelőre nem szeretnénk még picurt, túl fiatalok vagyunk. Előre is köszönöm a választ!
2016. szept. 27. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:

A hasad csak akkor gömbölyödhet a terhességtől,ha legalább 3 hónapja vagy terhes,az azért szerintem feltűnt volna.

Egyébként nem az időpont számít,hanem az,hogy minél "töményebb"legyen a vizelet,hogy a HCG jól kimutatható legyen,de ez igazából csak korai terhességnél fontos.Később esztelhetsz bármikor pozitív lesz.

2016. szept. 27. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel védekeztek? Mert a "baleset" se mindegy, hogy sose sérült az óvszer, akkor nincs terhesség sem vagy hogy nem vette ki időben, utóbbi nem védekezés és lehetsz így terhes.

Ha aggódsz, csinálj még egy tesztet! Az alhasi feszülés, gömbölyödés (puffadás miatt mindkettő) és gyenge menzesz, megfelelő védekezés mellett pedig jó eséllyel felfázás lesz, tapasztalat. Vagy húgyúti fertőzés, vagy nőgyógyászati fertőzés, vagy mindkettő mint nekem volt.

2016. szept. 28. 09:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk, párom mindig ellenőrzi a végén, hogy nem e lyukadt ki.
2016. szept. 29. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!