Ha az első terhességemet csak 8 hetesen mutatta ki a teszt, akkor így 4 évvel később is erre számíthatok?
Figyelt kérdés
5 napja késik. Teszt negatív.2016. jún. 21. 12:43
1/5 anonim válasza:
nem feltétlen, attól függ, h a szervezeted mikor kezdi el a HCg-t termelni és melyik napszakban csinálod a tesztet. (A reggeli vizeletnek a legmagasabb a hcg koncentrációja)
2/5 A kérdező kommentje:
Jó,de az első terhességemnél sem hiszem hogy 8 hetesen kezdett el termelődni a hcg mikor már 6 hetesen hánytam mindentől :)
2016. jún. 21. 13:15
3/5 anonim válasza:
Ha van rá "hajlamod" akkor édes mindegy mennyire koncentrált a vizeleted,mert nem fogja mutatni.
Ha 1 hét múlva sem jön meg,irány a doki :)
4/5 anonim válasza:
Attól is függ mikor fogant, előfordulhat, hogy egy spontán kései peteérés miatt mutatta ki olyan későn például. Nem feltétlenül fogja most is később kimutatni, de persze előfordulhat.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Lehet hogy most mutatná ha terhes lennék,csak mondjuk nem vagyok :)
2016. jún. 21. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!