Mekkora az esélyem a babára?
Szia,lehet hogy volt esely ,a teherbeeseshez,foleg ha ovus idodben voltatok egyutt. Az a pecsetelos verzes lehetett jele is a beagyazodasnak,bar nem tudom hogy kozvetlen az aktus utan lehetseges e ez,bar szerintem tuti.
Ha nem jon meg,vagyis ha kesni fog,tesztelj. Bar szerintem van ra esely,nem is keves.
Közvetlenül aktus utàn nincs beàgyazódàs. Valalószínűleg megsérült a hüvelyfal. Nekem is volt màr ilyen picit hevesebb aktus utàn.
De buztos hogy nem terhesség okozta. 2 hét utàn mutathat a teszt is valamit.
Olvass utàna egy picit a dolgoknak és ezt nem negatívan írom.
A terhesség heteinél làtod pontosabban leírva, hogy mikor lehet ovud, mikor lehet beàgyazódàs stb.
És akkor megérted te is pontosan mi3rt nem lehet aktus utàn egy óràval beàgyazódàsi vérzés. Illetve jobban àtlàtod a te ciklusodhoz képest mikor van megfelelő alkalom.
Ha nagyon szeretnél babàt ez a minimum, hogy nem vaktàban "lövöldöztök" mert így minden hónapban vàrod és vàrod. Minden jelet majd babànak sejtesz stb. Tudom én àtestem ezen.
Irtam hogy sosem napra pontosan jon meg. Csak anyi hogy honap eleje. 1-3 nappal vagy kesobb vagy elobb jon meg
.igy sajnos nem tudom kiszamolni pontosan hany napos ciklus es igy belonisem tudom a "jo" napokat :( de hallotam hogy korulbelul 2-3 hettel mensi elott van a"jo idozites" a babahoz. Nem tudom ebbol mi igaz. De remelem tenyleg igyvan! Mert akkor jo idoben volt. Es van esely a babora😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!