Nagyon szeretnenk babat a parommal es ezert majdnem minden masnap oszze bujunk egyutt voltunk Ovu. Kor is kb.29-30. ikara nem varom a menszit.. Szerintetek van eselyem a babara?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 09:52
1/12 anonim válasza:
Próbálok udvariasan fogalmazni: ez nem egy okos kérdés.
Igen, ha szexuális életet élsz, akkor van esély a terhességre. Hogy hány hónap alatt sikerül, azt senki nem tudja megmondani neked, így a kérdésnek sincs értelme.
2/12 anonim válasza:
azt mondják nem jó ha mindennap együtt vagytok
mióta próbálkoztok? ha pár hónap alatt nincs eredmény, akkor kell orvoshoz menni.
amúgy addig meg 50-50%
...
4/12 anonim válasza:
Biológia órán voltál általános iskolában???
6/12 A kérdező kommentje:
Igen kedves valaszolo voltam biosz oran, de nem mindenki lehet agyon iskolazott es szerintem normalis hogy izgulok az elso babanal,egyebkent ovu elott kb.3 napot kihagytunk hogy tudjanak termelodni a parom ,,kis katonai" viszont ovukor egyutt voltunk
2016. aug. 25. 10:57
7/12 A kérdező kommentje:
Meg azt szeretnem hozza tenni hogy ma reggel tejfeher folyasom volt,de nem volt nyalkas....a menszeszig meg meg kb.van 4-5nap
2016. aug. 25. 11:04
8/12 anonim válasza:
Tesztelj 2-3 nap mulva és megtudod. Nekem a nem várt előtt 2 nappal már szépen látható pozitív lett. 13+4 hkm
9/12 anonim válasza:
3napot kihagytatok? Az van akinel sok.a spetmiumok 72orat elnek. "Ürìteni" kell, hogy ùjak regenerálòdjanak.
Ez a baj sok parnal, tulsagosan rakeszultok, kozben csak sexelni kell, amikor jol esik
10/12 anonim válasza:
remélem sikerül és igen van sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!