Szerintetek van esély a babára?
Figyelt kérdés
Tegnapra,mára nemvártam eddig nem jött meg de tegnap 13 dpo-n negatív volt a délutáni tesztem. nem merek már tesztelni nem akarom hogy megint egy csíkos legyen :( ilyen a görbém szerintetek?
2017. jan. 26. 18:03
11/19 anonim válasza:
Első vagyok megint. Ne aggódj. Nekem is több mint egy héttel volt már mindjárt megjön érzés mint pozi teszt. Nem jelent semmit.
12/19 A kérdező kommentje:
de nekem más tünetem sincs az a baj. még a mellem se fáj. kicsitse. pedig mindig szokott mensi elöttegy héttel. most egyszer se fájt. se mensi elött egy héttel se most sem a napokban... én nem hiszek abban hogy terhes vagyok sajnos pedig mindennél jobban szeretném ha lenne tesója a lányomnak :) ő is annyira várja már a tesót :) de szerintem már mutatnia kellene a tesztnek
2017. jan. 27. 18:24
13/19 anonim válasza:
Lehet hogy most pont azért nem fáj mert ott a kistesó!
Nekem sose fájt a mellem, most hogy összejött már nemvárt előtt 1héttel fájt.
Ilyenre ne adj. Pár nap és úgyis kiderül.
14/19 anonim válasza:
Ja és még annyi hogy nekem most sincs semmilyen tünetem. Mellfájás abbamaradt 1 másfél hét alatt. Hányingerem soha sem volt. Néha hánytam ha valami erős szagot éreztem. Gyógyszert kell szednem még 1 hétig a 13.hét végéig, a gyógyszer miatt van savam, de most hogy elkezdtem csökkenteni a mennyiséget sokkal jobb, csak akkor van amikor beveszem rá 1 órára már ennem kell annyíra sok van.
15/19 A kérdező kommentje:
aranyos vagy köszönöm :) meglátjuk mi lesz :) Nagyon boldog és gondtalan babavárást kívánok neked :)
2017. jan. 27. 20:02
16/19 A kérdező kommentje:
ma reggel megjött sajnos :( talán majd ebben a hónapban sikerül...
2017. jan. 28. 06:12
17/19 anonim válasza:
Köszönöm.
Remélem összejön minél előbb.
18/19 anonim válasza:
Sajnálom. Látom voltál az ovu környékén nőgyógyásznál, UH-val nyomonkövette a tüszörepedést? Ő mikorra saccolta?
19/19 A kérdező kommentje:
nem saccolta hanem pontosan tudtuk hogy mikor volt 12. én délelött még ott volt a 21mm es tüsző aztán délután éreztem az ovut mert szúrt a petefészkem és másnap 13.án délelött már nem volt ott a tüsző megrepedt. tehát 12 én volt ovum és együtt voltunk aznap meg elötte nap is még sem sikerült :(
2017. jan. 28. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!