Szerintetek van esély a babára?
Tegnapra,mára nemvártam eddig nem jött meg de tegnap 13 dpo-n negatív volt a délutáni tesztem. nem merek már tesztelni nem akarom hogy megint egy csíkos legyen :( ilyen a görbém szerintetek?
Nem értem miért délutániból tesztelsz 13.dpon. Nekem a nemvárt után 3-4 nappal lett olyan a tesztem hogy láttam a 2. Csíkot igaz elég halványan.(reggeli elsőből)
Persze nem mindenkinek lesz később pozi, de ha már 13.on tesztelsz akkor reggeliből csináld. Még akkor sem biztos hogy látni fogsz valamit.
Ha rám halgatsz vársz pár napot. Tök felesleges ilyen korán tesztelni, kivéve ha gyógyszer miatt kell.
Első vagyok. Nem jelenti a mindjárt megjön érzés azt meg fog jönni. Nekem is volt már nemvárt előtt 5nappal. Sőt sokaknak van a nemvárt környékén, jelentheti azt is hogy nő a méhed.
12hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!