Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből a "hőgörbéből" van...

Ebből a "hőgörbéből" van esely a babára?

Figyelt kérdés

Én ugy velem,sajnos nem mert ahhoz már most magasabbnak kéne lenni ugy olvastam :(

Ciklusom 18.napja 36,1 C°

Ciklusom 19.napja 36,4

20.napja 36,2

:( ...

Majd irom a holnapit is de már teljesen elkeseredtem megint

2016. okt. 1. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd a teljes görbét, ebből nem lehet meghatározni semmit. Valószínűleg nincs baba ilyen alacosny hő mellett, de lehet még ovu sem volt. Lutealis fázisban nekem mindig 37 körül volt, terhesen 37,2.
2016. okt. 1. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:

A ciklusom 18.napjátol kezdtem csak mérni mert már minden szalmaszálba próbálkozok kapaszkodni :( de innentol minden nap fogom mérni . Egyebkent nállam meg a beágyazódásnak sem jott el az ideje majd 3-4nap mulva lenne az esedékes

De már nem tudok hinni hogy valaha osszejon :(

2016. okt. 1. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Következő ciklusban mérd az elejétől, azzla tudod figyelni, hogy volt-e ovud. Ebből sajnos semmi nem derül ki. A hő nem csak beágyazódás után emelkezdik, hanem ovu után. De igazából babára nem lehet következtetni belőle, mert normális esetben mindig felmegy a hő ovu után, ha van baba, ha nincs. Hőből leginkább csak azt lehet megállapítani, hogy volt-e ovuláció és mikor.
2016. okt. 1. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben es koszonom :(
2016. okt. 1. 19:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma 36,6 volt az ebredési hom
2016. okt. 2. 15:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Megjott :)
2016. okt. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!