Ket potitiv teszt utan negativ?
Figyelt kérdés
Volt már valaki ugy hogy ket pozitiv teszt utan negativ lett es megis terhes volt?2017. jan. 23. 13:50
12/16 A kérdező kommentje:
Irok mindenkepp.
2017. jan. 23. 15:19
13/16 anonim válasza:
szerintem elindult valami csak nem marad meg :/ sajnos van ilyen. de kívánom hogy ne legyen igazam,drukkolok :)
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Kedves utolso neked lett igazad elindult valami csak nem tapadt meg, de a megem tiszta, es a petefeszek is elvileg teljesen kitisztult.
2017. jan. 23. 18:29
15/16 anonim válasza:
utolsó vagyok,sajnálom,de kívánom hogy mihamarabb sikerüljön újra a baba és maradjon is :) Én is nagyon örülnék ha végre sikerülne,6 hónapja próbálkozunk,van már egy kislányom 4 éves de a tesó nem akar jönni :/
16/16 A kérdező kommentje:
Jon majd amikor jonni akar. Kivanom en is neked hogy mihamarabb jojjon a tesoo:)
2017. jan. 23. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!