BIONEXIA TESZT DM-es halvány potitív lett! Hihetek neki?
Szerintem igen!
Gratulálok:)
Akármi is a teszt neve,mindegyik a hcg-re reagál,tehát ha van kimutatható hcg akkor valószínűleg baba van.
23 hetes km
Szia!
Én ismerem ezt a tesztet.2-szer használtam.Előszőr amikor használtam majd kiugrottam a bőrőmből,egyből megjelent a 2. csík,jól láthatóan menses előtt 2 nappal,de letörtem mert megjött.Majd mégegyszer ugyanez.Nekem ma van a nem várt napja,eddig még semmi,de tegnap kiváncsiságból vettem egy ilyen tesztet ismét,és most is ott a 2. csík!Majd kiderűl igaz-e vagy sem.Sajnálom,de nekem eddig nem valóságot mutatott,remélem neked azt mutatja!Mikor esedékes a mensesed?
Figyelj!
Szerintem ott van az a baba!
A gravi hcg nagyon jó teszt a vaterásat sose használtam.
Én hinnék a gravinak.
24 hetes km
Szia!
Feltudod tölteni a képet a tesztről?
Szia!
Nekem mind a kettővel van tapasztalatom és nekem nem hazudtak, most 5 hónapos a kisfiam, viszont az az én esetem. (igaz én alig akartam hinni a tesztnek és a létező összes fajtát felvásároltam. Első próbálkozás volt :-)).) Szerintem csinálj holnap reggeli első vizeletből egy másikat. Tudom, hogy most tűkön ülsz, de most a legfontosabb a nyugalom. Nagyon szorítok neked!!!
Mint nőgyógyász mondom - nem.
Van három hormon (FSH, LF és HCG, mindháromnak azonos az alfa lánca és különbözik és béta lánca. Terhességnél a HCG-t szeretnénk immunológiai módszerekkel kimutatni (pontosabban annak béta láncát). Az alfa láncok azonban keresztreakciókat adhatnak a legkorszerűbb készítmények esetén is, ami pont ilyen, hasonlóan "bávatag" csíkban mutatkozik meg. Helyedbe a tesztet egy hét múlva megismételném, mert a valódi terhesség sek kizárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!