Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » BIONEXIA TESZT DM-es halvány...

BIONEXIA TESZT DM-es halvány potitív lett! Hihetek neki?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igen!

Gratulálok:)

Akármi is a teszt neve,mindegyik a hcg-re reagál,tehát ha van kimutatható hcg akkor valószínűleg baba van.

23 hetes km

2010. jún. 2. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ismerem ezt a tesztet.2-szer használtam.Előszőr amikor használtam majd kiugrottam a bőrőmből,egyből megjelent a 2. csík,jól láthatóan menses előtt 2 nappal,de letörtem mert megjött.Majd mégegyszer ugyanez.Nekem ma van a nem várt napja,eddig még semmi,de tegnap kiváncsiságból vettem egy ilyen tesztet ismét,és most is ott a 2. csík!Majd kiderűl igaz-e vagy sem.Sajnálom,de nekem eddig nem valóságot mutatott,remélem neked azt mutatja!Mikor esedékes a mensesed?

2010. jún. 2. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Akkor miért vettél harmadszor is ilyen tesztet, ha már kétszer nem vált be??? Vagy Nálatok csak ezt a fajtát lehet kapni?
2010. jún. 3. 08:50
 4/10 A kérdező kommentje:
MOST nem igazán tudom,hogy mi van.reggel teszteltem egy gravi hcg-vel totál pirosas lett a felülete,kb fél óra múlva tünt el róla,fokozatosan és most van egy nagyon halvány rózsaszin második csíkom
2010. jún. 3. 09:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Reggel hozattam vaterás one steppet a sráctól aki 75ft-ért hozza darabját,ez ilyen 10-es érzékenységű tesztcsík,azon megjelent egy második,ha akarom látom ha nemakarom nemlátom csík...nem értem
2010. jún. 3. 09:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Szerintem ott van az a baba!

A gravi hcg nagyon jó teszt a vaterásat sose használtam.

Én hinnék a gravinak.

24 hetes km

2010. jún. 7. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Feltudod tölteni a képet a tesztről?

2010. jún. 7. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mind a kettővel van tapasztalatom és nekem nem hazudtak, most 5 hónapos a kisfiam, viszont az az én esetem. (igaz én alig akartam hinni a tesztnek és a létező összes fajtát felvásároltam. Első próbálkozás volt :-)).) Szerintem csinálj holnap reggeli első vizeletből egy másikat. Tudom, hogy most tűkön ülsz, de most a legfontosabb a nyugalom. Nagyon szorítok neked!!!

2010. jún. 7. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Mint nőgyógyász mondom - nem.

Van három hormon (FSH, LF és HCG, mindháromnak azonos az alfa lánca és különbözik és béta lánca. Terhességnél a HCG-t szeretnénk immunológiai módszerekkel kimutatni (pontosabban annak béta láncát). Az alfa láncok azonban keresztreakciókat adhatnak a legkorszerűbb készítmények esetén is, ami pont ilyen, hasonlóan "bávatag" csíkban mutatkozik meg. Helyedbe a tesztet egy hét múlva megismételném, mert a valódi terhesség sek kizárható.

2010. jún. 12. 11:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál,nincs baba:(Voltam laborban most megvizsgálják a hormonjaimat...
2010. jún. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!