Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ket pozitiv teszt utan egy...

Jokedv kérdése:

Ket pozitiv teszt utan egy hettel kesobb negetiv es verzes. Ez feltetlenul vetelest jenet?

Figyelt kérdés
egy hettel ezelott meg pozitiv volt a teszt, mostmar negativ. Parommal tegnap egyutt voltunk es azutan barnazas, ma meg mar verzes jelentkezet. Ez feltetlen veteles? Volt mar ilyen esetleg valakivel akinek verzes ellenere is megmaradt a baba?
2017. jan. 21. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
AZONNAL ORVOS! Sürgősségi. Minden mást velük beszélj meg!
2017. jan. 21. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Mar egyszer valaszoltunk ma neked.. kemiai terhesseg kb öt hetes korig. Utána veteles. Miert nem mentel ugyeletre???
2017. jan. 21. 18:48
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Teljesen mindegy, hogy hogyan hívják elméletileg. A lényeg az, hogy egy rosszul elsült vetélésbe bele is lehet halni, ha nem ürül rendesen, vérmérgezést is kaphatsz, szerintem ha másért nem, legalább saját magadért be kellene menned, mert az életeddel játszol! Arról nem beszélve, hogy ha baba van, gyógyszeres támogatással még lehet esélye, de ha a GYK-t olvasod orvos helyett, akkor biztosan nincs.
2017. jan. 21. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Én már a barnázáskor azonnal ügyeletre mentem volna. Neked is ezt kellene tenned, ahelyett, hogy itt kérdezősködsz. Akarod egyáltalán a babát?
2017. jan. 21. 19:06
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

A negatív teszt nem valami jót jelent sajnos. :(

Nezesd meg magad egy orvossal mindenképp.

2017. jan. 21. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

Ha még az 5. héten vagy, egy sima menstruációval megúszod jó esélyel. (Lehet, hogy később is.) A végén meg kell nézetni, hogy minden kiürült-e (uh), illetőleg ha extrém nagy mennyiségű a vér, vagy rosszul vagy (ájulás), akkor kórházba kell menni. Ne maradj ma este egyedül.

Szerintem nincs már baba, mert negatív a teszt. És ha a barnázáskor bementél volna, akkor sem tudtak volna semmit csinálni, szépen hazaküldtek volna.

Sajnos én is így jártam, szex után barnázás, csak nekem nem indult meg a vetélés. Utólag mondta a dokim, hogy a szex/orgazmus vetélést okozhat, de azt nem tudta megmondani, hogy ez volt-e a gond, vagy beteg volt a baba. De gyanús az egybeesés.

Progi problémán lehet segíteni, a többin nem nagyon.

---

Többieknek:

Nem értem, miért kell riogatni szerencsétlent. Nem fog belehalni semmibe, és nem kell úgy csinálni, mintha direkt megölte volna a gyereket. Nincs elég baja?

Mindenkivel megtörténhet, veletek is.

2017. jan. 21. 19:51
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Egy probléma mentes terhességnél a szex és az orgazmus nem okoz gondot.Persze nem állatok módjára kell szeretkezni.
2017. jan. 21. 22:41
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

7es vagyok

Kérdésre válaszolva: Menj orvoshoz.A negatív teszt lehet amitt is h nem volt elég koncentrált a vizelet pl.

2017. jan. 21. 22:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Voltam surgossegin, azt mondtak nem tehetnek semmit. Van olyan aki menstrual terhesseg alatt, de az is lehet, hogy elment a baba, de ezt meg nem tudta megnezni uh-n, mert meg korai. holnap megyek nogyogyaszhoz is, mert ez nem egeszen olyan mint egy normal menstruacio, nekem mindig sok ver jott, de most annal is tobb van :(
2017. jan. 22. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy pozi tesztem elmentem nőgyógyászhoz, megállapította hogy terhes vagyok, 1 hét mulv menjek vissza. Igen ám,de elkezdtem vérezni szex után pár órára,bementem ügyeletre,az egyböl mentöt küldött,s műszeresen kellett befejezni,ahol kiderült,hogy méhen kívüli volt,csak azt nem vette észre a doki
2017. jan. 22. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!