Ket pozitiv teszt utan egy hettel kesobb negetiv es verzes. Ez feltetlenul vetelest jenet?
A negatív teszt nem valami jót jelent sajnos. :(
Nezesd meg magad egy orvossal mindenképp.
Ha még az 5. héten vagy, egy sima menstruációval megúszod jó esélyel. (Lehet, hogy később is.) A végén meg kell nézetni, hogy minden kiürült-e (uh), illetőleg ha extrém nagy mennyiségű a vér, vagy rosszul vagy (ájulás), akkor kórházba kell menni. Ne maradj ma este egyedül.
Szerintem nincs már baba, mert negatív a teszt. És ha a barnázáskor bementél volna, akkor sem tudtak volna semmit csinálni, szépen hazaküldtek volna.
Sajnos én is így jártam, szex után barnázás, csak nekem nem indult meg a vetélés. Utólag mondta a dokim, hogy a szex/orgazmus vetélést okozhat, de azt nem tudta megmondani, hogy ez volt-e a gond, vagy beteg volt a baba. De gyanús az egybeesés.
Progi problémán lehet segíteni, a többin nem nagyon.
---
Többieknek:
Nem értem, miért kell riogatni szerencsétlent. Nem fog belehalni semmibe, és nem kell úgy csinálni, mintha direkt megölte volna a gyereket. Nincs elég baja?
Mindenkivel megtörténhet, veletek is.
7es vagyok
Kérdésre válaszolva: Menj orvoshoz.A negatív teszt lehet amitt is h nem volt elég koncentrált a vizelet pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!