Van valami amitől elmúlhat?
Már kb 2 hete étkezés után erős hányingerem van ,lehet hogy terhes vagyok de még tesztet nem mertem csinálni,ma kellene megjönnie,megcsináljam most a tesztet vagy várjak még vele?
Veszélyeztett terhes leszek ha az vok .egyből kiír a doki?
Köszönöm szépen a válszokat a párom bizton állítja hogy terhes vagyok,én is bízom benne és abban is hogy most problémamentes lesz ,ma kell megjönnie egyébként!
Majd írok hogy mi lett az eredmény!
Remélem gratulálhatok! Hányingerre esetleg keksz, gyümölcs. De sajnos nekem egész nap hányingerem van, ha eszem azért, ha nem akkor azért. Ha kéred az orvosod, ki fog írni, viszont elég ha csak 5-6 hetesen mész el, akkor fog már látni petezsákot, de szívhangot majd csak a 7. hét után.
Írj eredményt, szorítok!
7,5 hetes
hanyinger: sose legyen teljesen üres, vagy teljesen tele a pocid. altalaban ezt mondjak.
tesztelj minnel hamarabb
igen, akar rogton kiir a haziorvos, ha a nogyogyasz javasolja, nekem felajanlottak, pedig nem vagyok veszelyeztett terhes
amennyiben két csík, gratula :D
A hányingerre nincs tuti recept, ami mindenkinek beválik, neked kell sajna kipróbálgatnod. Néhány tipp:
-keksz reggel, mielőtt kikelnél az ágyból
- szénsavas gyömbér üdítő
- tej
- de hallottam már olyat is, akinek a cola vált be
- B6 vitamin injekciót meginni, bár alapvetően hányingerkeltően büdös, de ha már leér, és nem jön vissza, nagyon jó, háziorvos felírhatja.
A veszélyesztetett terhességre kitérve: attól, hogy hánysz, még nem leszel veszélyeztetett terhes, kivéve, ha hyperemezises vagy. Ez vészes hányást jelent ( sajna én az voltam ) nem maradt meg bennem egy korty víz sem, így ki is száradtam, 4 nap kórház lett a vége.
De ha nem hánysz annyira akkor is kiírhat a háziorvos táppénre szerintem, attól függetlenül is, ha nem vagy veszélyezetett terhes. Hátha poz-at tesztelsz! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!