Ti látjátok a 2. csíkot? 9. dpo n vagyok és ez a reggeli tesztem
2017. jan. 19. 14:53
21/23 Pockooo válasza:
Soha nem értettem miért kell szét szedni egy tesztet, számomra ez nevetséges. Ha terhes valaki, a teszt szétszedése nélkül is kimutatja. Vagy ha nem hiszel a tesztnek csinálj másikat, vagy menj el orvoshoz. De ez már olyan viselkedés ami szerintem vicces. Anyira akartok látni rajta 2 csíkot hogy szét szeditek még a tesztet is XD őrület. Nem kell enyire rá kattanni, mert lehet hogy így valamit látsz rajta, csak aztán ha mégsem vagy terhes, nagyobb lesz a csalódás...
22/23 anonim válasza:
Szia! Látni valamit, de nem tudom... Tesztelj másikkal.
23/23 anonim válasza:
Rettenetesen drukkolok neked én is latom amire gondolsz.. Viszont a nem várt napjaig ne nagyon éld bele magad mert siman lehet kémiai terhesség is.. Kiveve ha legkozelebb egy jol kivehető két csikos teszted lesz. Drukk drukk drukk! Irj majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!