Ti látjátok a 2. csíkot? 9. dpo n vagyok és ez a reggeli tesztem
2017. jan. 19. 14:53
11/23 anonim válasza:
Ha mar tobben is latjuk, akkor az ott van :)
12/23 A kérdező kommentje:
széjjel szedtem mert fotón igy jobban látszik. ettől miért negatív? milyen csíknak kellene lennie 5nappal mensi elött?
2017. jan. 19. 17:53
14/23 anonim válasza:
szerintem igen is látszik, nekem 9 dpo-n még hómező volt de 10-en ugyan ilyen :) A kazettás teszteket, meg igen is szét kell szedni, ha korán tesztel az ember és fotón szeretné megmutatni... Attól otthon szabad szemmel tényleg látszik és ha időn belül jön ki akkor az jó jel :)
Drukkolok, de ne éld bele magad, mert 9. dpo iszonyat korai, és még, ha most valami el is indult attól még lehet mégis megjön és nem lesz baba :S Ezért az egyért nem jó korán tesztelni.
De hajrá, eddig ez egy reménysugár :)
12hkm
15/23 anonim válasza:
Én is látom . Ez milyen teszt?
16/23 A kérdező kommentje:
igen hcg teszt és fastest ről rendeltem. köszi jelentkezem majd hogy alakult végül,vasárnap tesztelek újra addigra ha ez tényleg halvány pozitív erősödnie kell :)
2017. jan. 19. 20:29
17/23 A kérdező kommentje:
hcg van ráírva a tesztre,fehér és kazettás
2017. jan. 19. 20:31
18/23 anonim válasza:
Sztem ahhoz képest, h még csak a 9.dpo-n vagy tök szépen látni:) huh nekem a 10.dpon lett ilyesmi. Nagyon kellett szugerálni. De ott volt :) most már 13+1 heteske..:)
19/23 anonim válasza:
Szia èn vagOk az aki írta a teszt nevèt.
Èn mindig igy jártam mikor korán ezel a tesztel teszteltem,sajna mindig meg jött azota nem használom ezta tesztet,èn azt javaslom ne ilyenel tesztelj vasárnap,szurkolok hogy pozí legyen.
20/23 A kérdező kommentje:
oké akkor veszek másikat szombaton a gyógyszertárba és azzal tesztelek majd vasárnap reggel :) köszi a tippet :)
2017. jan. 20. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!