Barátommal szexeltünk. És a számba élvezett utána meg megujjazott. Azt mondta h nem azzal a kezével csinálta amivel kiverte. De felek h terhes leszek, meg h kicsit hozzám ért a farka. Nem leszek terhes? Nagyon félek
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 15:06
1/10 anonim válasza:
Én meg attól félek, hogy az ilyen emberek szaporodnak.
Kedvesem: kérlek ne szexelj (semmilyen módon), amíg nem vagy tisztában alapvető ismeretekkel.
Mert különben minden maszatolás után itt fogsz "félni"...
2/10 anonim válasza:
De, biztosan terhes leszel. Már az is elég, ha ugyanarra a székre ülsz, amin ő ült előtted.
3/10 anonim válasza:
Nem leszel terhes ettől de kérlek ne hagyd már hogy a szádba élvezzenek,ettől undorítóbb csak az lenne ha szart ennél! Hogy puszilod meg igy anyukádat??? Ha tudná szegény asszony.....
5/10 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy.:)
Nem tudtad, hogy a szájba élvezéssel is teherbe lehet esni? :))))
Atyaég.
6/10 anonim válasza:
Anya,a kisbabák ott jönnek ki ahol bementek?
Igen kislányom.
Akkor remélem nem rugdossák ki a fogaimat :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem 6 os ikrek lesznek egyböl😁😁😁😁😁ne szexelj ok 😁😁😁
8/10 anonim válasza:
hát hallod, méhenkívüli terhes lehetsz. A gyomrodba fejlődik ki az embrió, nem mondta ezt még senki se???
9/10 anonim válasza:
Varjunk mar! Meg a nyelvebe vagy az inyebe is be tud agyazodni a petesejt, de a mandula is remek hely, hogy fejlodesnek induljon a kis dragasag!😂
Ime egy ujabb bizonyitek arra, hogy nulla a felvilagositas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!