Ki fog januar vegeeig pozit tesztelni, jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, ez az elso probalkozos honapunk, de igyekszem biztosra menni, ovutesztelek ill. 2-3 naponta egyutt vagyunk. Ti miota probalkoztok, milyen modszereket hasznaltok illetve van e kedvetek egyutt izgulni?
Babasodast kivanok mindenkinek :)
P.s: nem magyar a laptopom, nincs ekezetem.
21-es válaszoló voltam. Munkaügyben kellett menni laborra, és vettek vért. Vetettem HCG szintre is, de lehet, hogy még ez is korai volt :)
Izgulunk nagyon:)
Sziasztok!
28-33 napos ciklusaim voltak az elmúlt évben, így valahogy eközött nem várom, ma vagyok a 29. napon. Ez a 4. hónapunk, 3. baba lenne.
Drukk mindenkinek.
''X''
27es, akkor lehet tegnap repedt. Reméljük sikerült a nagy találkozás :) Nekem még 4 nap van mensiig, kíváncsi vagyok. Szombat óta így esténként előjön a "mindjárt megjön" hasfeszülés. Meg nekem a mensi előtti nap valami hihetetlen sárkányodás van, mindenki idegesít, egyszerűen robbani tudnék. Na ez tegnap megvolt. Jó korán :D
"K"
Nekünk ez az első hónap, nem tudja senki a családból, barátok közül, hogy már próbálkozunk, de mégis annyi kis "véletlen" történt.. Én meg nagyon hiszek az ilyenekben. Az után a nap után, mikor megvolt az első éles akció, beszélgettem egy barátnőmmel, és rákérdezett, hogy terhes vagy? Mondom nem, honnan jött ez most? Azt mondta, előző este azt álmodtam, bejelentettem neki, hogy az vagyok.
A családból azóta többen is kérdezgettek csak úgy, spontán (telefonon, tehát nem látták, ha ne adj Isten, híztam volna...)
Szóval én ezeket jó előjelnek veszem :D
Mindenesetre nagyon várom már, hogy ez a bő egy hét elteljen és lehessen tesztelni...
Alba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!