Ki fog januar vegeeig pozit tesztelni, jossz egy ropke felmeresre?
Sziasztok, ez az elso probalkozos honapunk, de igyekszem biztosra menni, ovutesztelek ill. 2-3 naponta egyutt vagyunk. Ti miota probalkoztok, milyen modszereket hasznaltok illetve van e kedvetek egyutt izgulni?
Babasodast kivanok mindenkinek :)
P.s: nem magyar a laptopom, nincs ekezetem.
82-es írj majd hogy mi van veled, drukkolok, hogy minden rendben legyen
85-ös képed van róla?
Kérdező várjuk az eredményt :) drukkolok
"K" nagyon egy cipőben járunk csak nekem megvannak a tüneteim is, milyen teszteket használtál eddig?
Theressita sajnálom, drukkolok, hogy minél hamarabb eljussatok a + tesztig
"X"
Negativ.. :(
Lehet, hogy 10 dpo kicsit korai volt ma a teszt, de olyan becsapos amikor rairjak a dobozra, hogy "resoults 6 days before your missed period".
Remelem, hogy csak koran teszteles miatt lett negativ, de most elegge elkenodtem.
"X" drukkolok Neked :)
Xepil és one step tesztek voltak, tegnap akartam venni egy facelle tesztet, de a tescoban nem volt, máshová meg már nem volt időm menni.
Legközelebb szerintem vasárnap teszteltek, bár valahogy érzem, hogy nincs baba. Ha jövő hét közepéig sem jön meg elmegyek ultrahangra, nem-e ciszta vagy valami.
"K"
"K" köszönöm, már kezdek becsavarodni :)
Nagyon drukkolok neked, amíg nem jön meg van remény :)
Férjem szerint tuti hibás széria a teszt..nem tudom lehet, hogy igaza van, meglátjuk...
Egyenlőre várok hétfőig....
Sajnos nem találom a telefonkábelem, így nem tudok feltölteni képet, de ugyanilyen az enyém is: [link]
Most már azt sem tudom, hogy 25 vagy 28 napos a ciklusom... ha 25 akkor 10-e körül volt ovu, együtt voltunk 8-án is, 9-én is... aztán el kellett utaznom ... viszont ha 28 napos akkor sincs veszve semmi, 13-án voltunk együtt utána... Hát nem tudom, majd kiderül. Mindenesetre, nekem ugyanilyen a tesztem ma reggel csináltam. Viszont romeddel ma délután és az negatív lett. Bizakodunk.
Utolsó : halványan de látszik a 2.csík Drukkolok
(A napjaink szinte majdnem egyeznek 9 v 11.én volt ovum, együtt voltunk 6, 8, 12)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!