Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Január 1 múlt el a mensim,...

Január 1 múlt el a mensim, tegnap előtt belém élvezett a párom, de nem is szólt már csak másnap. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok? 18/l 26/f

Figyelt kérdés

2017. jan. 16. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

De nem is szólt :D Miért te nem voltál ott???

Egyébként kb pont középidőben vagy, minden esély megvan rá.

2017. jan. 16. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem tűnt fel???

Terhes még nem vagy. De jó eséllyel leszel.

Amúgy még másnap sem késő esemény utáni tablettát bevenni.

Védekezzetek normálisan, ha nem szeretnétek gyereket. (megsúgom, a megszakítás nem védekezés! Ha eddig nem lettél így terhes, örülj neki, és ezután VÉDEKEZZETEK!!!)

2017. jan. 16. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy.

De bocs, te nem vetted észre, hogy beléd élvezett? Mert azt észre lehet venni.

Azonnal 72 órás tablettáért kellett volna menned. Még most sem késő talán!

2017. jan. 16. 19:43
 4/11 A kérdező kommentje:

hát nem mivel nem volt sok, és még soha nem ment el bennem.

Nagyon szeretnék babát de a sulit Júniusban fejezem be. Ezért még várni szeretnénk vele

2017. jan. 16. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt sok? A lényeg, hogy beléd ment. Tök mindegy, hogy sok volt, vagy sem.

De lehet jobb, ha még nem gondolkozol gyerekvállaláson...beléd megy a párod, és másnap szól? Nálatok ez nem közös döntés? Lesz, ahogy lesz? Így ne akarjatok gyereket.

Meg aztán előbb nem ártana dolgozni, gyűjtögetni, aztán gyereket vállalni...Szóval várjatok inkább még azzal a gyerekvállalással pár évet! Addig még felnő mind a kettőtök, mert még nagyon gyerekek vagytok!

2017. jan. 16. 19:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le megbeszélni,ki mit szeretne,ha ő gyereket,te meg nem,máshol keressétek amit egymástól nem kaphattok meg.
2017. jan. 16. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Félidőben volt, 25%.
2017. jan. 16. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Hogy lett volna középidő? 1-jén MÚLT EL neki. Ha pl 5 napos mensi akkor már 5+ 14 = 19. napon volt, 28 napos ciklusnál nagy valószínűséggel jópár napja túl a tüszőrepedésen. Persze ettől még lehet terhes, nem 100%, hogy középidőben reped, nekem is volt 10-20. ciklusnap között mindenhol. 18 évesen még tanulj és dolgozz legalább 1-2 évet baba előtt.
2017. jan. 17. 07:06
 9/11 VeDi84 ***** válasza:
35%

Kedves Utolsó!

Tévedsz. A ciklust nem a menstruáció utolsó napjától kell számolni, hanem az elsőtől. Tehát ha január 1-jén jött meg a kérdezőnek, és 15-én voltak együtt, az 28 napos ciklusnál éppen középidő.

2017. jan. 17. 08:22
 10/11 VeDi84 ***** válasza:
Bocsánat, én tévedtem. Rosszul olvastam, azt hittem, hogy 1-jén jött meg neki......
2017. jan. 17. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!