Nektek milyen tüneteitek voltak 7 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 12:05
11/14 anonim válasza:
Én éppen 7 hetes vagyok.
Múlthét óta gyötör a hányinger, bár szerencsére néha abbamarad. Szédülök, szokott görcsölni a hasam, fáradt vagyok, semmihez nincs energiám, és sok kajánál még gondolata is elég, hogy rosszul legyek, nem tudok megenni olyanokat, amiket szerettem régen. Remélem hamar túljutok rajta, mert lassan megőrülök...
12/14 anonim válasza:
Szia! Fáradtág, néha picit húzódott az alhasam és én is sokat jártam wc-re :P :D Remélem a hányinger és hasonló kellemetlenségek elkerülnek. Boldog babavárást! :) 9 hetes kismami :)
13/14 anonim válasza:
Annyira alacsony volt a vérnyomásom, hogy még ülve is szédültem, egész nap hányingerem volt folyamatosan, naponta többször is hánytam. A vizet, a terhesvitamint és a hányingercsillapító gyógyszert is kihánytam, aztán a gyomorsavamat is.
14/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Még a szagokat nem bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!