Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek milyen tüneteitek...

Nektek milyen tüneteitek voltak 7 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
2017. jan. 16. 12:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én éppen 7 hetes vagyok.

Múlthét óta gyötör a hányinger, bár szerencsére néha abbamarad. Szédülök, szokott görcsölni a hasam, fáradt vagyok, semmihez nincs energiám, és sok kajánál még gondolata is elég, hogy rosszul legyek, nem tudok megenni olyanokat, amiket szerettem régen. Remélem hamar túljutok rajta, mert lassan megőrülök...

2017. jan. 16. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Fáradtág, néha picit húzódott az alhasam és én is sokat jártam wc-re :P :D Remélem a hányinger és hasonló kellemetlenségek elkerülnek. Boldog babavárást! :) 9 hetes kismami :)
2017. jan. 17. 10:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Annyira alacsony volt a vérnyomásom, hogy még ülve is szédültem, egész nap hányingerem volt folyamatosan, naponta többször is hánytam. A vizet, a terhesvitamint és a hányingercsillapító gyógyszert is kihánytam, aztán a gyomorsavamat is.
2017. jan. 18. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még a szagokat nem bírtam.
2017. jan. 18. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!