5 hetes terhesen mensi szeru gorcsok a nemvart idelyen?
Figyelt kérdés
Mar van,2 pozi tesztem es ugy szamoltuk hogy 5 hetes lehetek,de most megis ugy erzem,,hogy megfog jonni" volt mar valaki igy?2016. okt. 26. 21:44
2/11 A kérdező kommentje:
Nem nem feszül
2016. okt. 26. 21:50
3/11 anonim válasza:
Az elso válaszol vagyok....alól görcsöl a had...ha igen akkor valószínű azert mert tágul a hasad hogy elég hely legyen a kicsibabanak
4/11 anonim válasza:
5 hetesen nem fog nőni a hasa.
2 pozitív teszt, az már egyértelmű szerintem.
Terhesség elején szinte minden kismama tapasztalja, a "megfog jönni" érzést. Ez természetes, hiszen elkezd a méhed átalakulni.
Kérj időpontot a nőgyógyászhoz. :)
5/11 anonim válasza:
A kozelgo menstruaciot jelzo tunetek meg a terhesseg legelso tunetei meglehetosen hasonloak. Ne aggodj. Amugy pontos j.
6/11 A kérdező kommentje:
Koszi csak itt nem olyan egyszeru idopontot kerni mert meg kell varni a 10 hetet addig megsem vizsgalnak,3het mulva megyek haza M.o ra lehet ott megnezetem hogy minden oke e es hogy biztos hogy baboca van a pocakba :) mindenkinek ment a zold kez
2016. okt. 26. 22:20
7/11 anonim válasza:
Babóca van a pocakban= Várandós vagyok esetleg. A hideg kiráz basszus, hogy nem tudtok normálisan beszélni...
8/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Nyúlnak a szalagok nől a méhed. Nekem 14. Hétig tartott ez az érzés.. Ne parázd túl... 29 hkm
9/11 A kérdező kommentje:
Koszi,a valaszokat
2016. okt. 27. 09:09
10/11 anonim válasza:
A görcsre vehetsz be magnéziumot.
Addig nem baj, amíg nincs mellé vérzés, vagy barnázás, vagy nem haladja meg jelentősen a mensi előtti szokásos görcsöket.
Gratulálok, és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!