X Epil teszt pozitív? Vagy csak a szemem káprázik?
2017. jan. 14. 17:40
21/40 anonim válasza:
Nekem hasonló volt 3nappal mensi előtt....2 nappal mensi előtt már határozottabb volt. Még akár baba is lehet, két nap múlva tesztelj újra. Van rajta valami, de még sajnos bármi lehet :S
11hkm
22/40 anonim válasza:
21-es vagyok
ilyenek voltak az enyémek... facell 11. dpo-n facell halványka x-epilen meg nem látszott csak élőbe :)
23/40 anonim válasza:
Szia. Nem bírtam magammal, csak meg csináltam a facellet, azt írják sokan, h jobb, mint az x-epil. Ezen semmit sem látok. Az x-epileken, még ha rettentő halványan is, de láttam a csíkokat. Ugyan olyan vastagok voltak, amilyennek kellett lenni, szóval egyértelmű csík. A facellen akárhogy meresztgettem a szemeimet, semmi csíkot nem látok. Szóval szerintem az x-epil ilyen szempontból megtévesztő. Írd meg kérlek, ha lesz új fejlemény nálad.
24/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 😊 21.-es válaszoló! Gratulálok😊 Boldog babavárást kívánok. 😊 Nálam a mensinek jele sincs. Sőt! Olyan vagyok mint a Szahara! Bár ezt már kb a 9.dpo óta észrevettem. 12-13.dpo-n volt egy kis halványbarna folyás. Ma még nem mertem tesztelni. Talán holnap,ha addig nem jön meg.
2017. jan. 15. 12:14
25/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Hányadik dpo-n vagy? Ne szomorkodj,lehet hogy lesz még erősebb.😊 Sajnos én nem tudom hogy melyik teszt milyen,mert még nem tesztelgettem.Most tartunk előszőr ott hogy próbálkozunk élesben.Én csak az interneten olvasgattam hogy melyik teszt megbízható.
2017. jan. 15. 12:25
26/40 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, mert nem figyeltem, de már mindegy, mert megjött azóta. Mi igazából most fogjuk elkezdeni a próbálkozást, ma döntöttük el. Most csak késett egy kicsit,ezért teszteltem( persze esély volt a terhességre, mert a 24. cn-on bűnötünk). A csalódás ébresztett rá, h most már nem akarok tovább várni, vágjunk bele.
28/40 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor kívánok Nektek sok sikert. 😊 Remélem nemsokára lesz egy szép pozi teszted. 😊
2017. jan. 15. 13:48
29/40 anonim válasza:
21-es vagyok, ha szahara vagy az jó :D Én is az voltam ;)
30/40 A kérdező kommentje:
Jajj.😊 Akkor ez jó hír lehet. Én furcsának találom ezt a szárazságot mert mindig van folyásom. De nem merem beleélni magam.Mondjuk nem is idegeskedek. 😊
2017. jan. 15. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!