X Epil teszt pozitív? Vagy csak a szemem káprázik?
2017. jan. 14. 17:40
11/40 A kérdező kommentje:
Én nem is tudom, egyszer látom egyszer nem. Most hogy megszáradt már szinte el is tünt, a kép kb 10 perc után készült.
2017. jan. 14. 18:27
12/40 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló neked van képed a tesztről? :)
2017. jan. 14. 18:30
13/40 anonim válasza:
Nem tudtam jó képet csinálni, annyira halvány.
14/40 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem is le kellett egy kicsit vegyem a fényerőt mert a vaku miatt nem látszott annyira. Amúgy folyamatosan szúr a jobb petefészkem. (jobb oldalon volt a peteérésem) Most megint van egy csepp nagyon halvány barna a tisztaságin. Neked vannak tüneteid?
2017. jan. 14. 21:12
16/40 anonim válasza:
Csak pms. Azért csináltam a tesztet, mert még nem jött meg, és nem tapasztaltam folyást, a mellbimbóim pedig fájnak. Viszont most este észrevettem egy kis vizes folyást, így arra számítok, h mégsem terhesség. Azért holnap reggel még megcsinálok még egy tesztet. Neked szerintem halvány, de egyértelműen ott a csík. Szurkolok!
17/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kedves utolsó válaszoló. De nem tudom mit gondoljak, mert most olvastam hogy az X Epil szokott ilyen lenni. Most hogy megszáradt, szinte nem is látszik semmi.Most várok, ha holnap nem jön meg akkor tesztelek. Van még facelle tesztem megpróbálom esetleg azt. 😊
2017. jan. 14. 23:04
18/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot. Amíg nem jön meg addig van remény! 😊 Szóval ne add fel! 😊
2017. jan. 14. 23:06
19/40 A kérdező kommentje:
Ja és én is drukkolok! 😊 Jelentkezz ha megvan a teszt! 😊
2017. jan. 14. 23:08
20/40 anonim válasza:
Sajnos ugyanolyan, mint a tegnapi. X-epil nekem is, és szerintem szellemcsíkos mindkettő. Én is tartogatok a Facelle-t keddre, ha addig nem jön meg, bár úgy érzem meg fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!