Normális ez? Ilyet még nem tapasztaltam.
Figyelt kérdés
Tegnap este vizsgáltam meg a melleimet,és vizsgálat közben fehér váladék folyadék látszódott a mellbimbón.Nem sok de látható.Tegnapra nem vártam,viszont a ma reggeli Lily teszt negatív,hőm 37.1.Szerintetek??Előre köszönöm a válaszokat!!!2010. máj. 5. 09:56
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy ma kimutatja, lehet, hogy úgy jársz, mint én, csak a harmadik napon lett pozitív. Várj péntekig, és csinálj még egy tesztet, ha akkor sem mutatja ki, akkor valószínű nem baba a késés oka, de szerintem sanszos, hogy igen, hiszen szépen fent van a hőd is:) Drukkolok!
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem hogy baba lesz a dologban...De olyan messze van még a péntek!:)Nem tapasztaltál a melleddel olyat amit leírtam??Annyira fura.Ja és gratulálok nektek!!!:)
2010. máj. 5. 10:22
3/4 anonim válasza:
hát én ilyet nem hallottam hogy a teszt még nem mutatja a terhességet és már valakinek előteje lenne. nekem is elég hamar volt mikor terhes voltam de az a 18 héten volt. nem tudom. tényleg várnod kell mert még korai lenne a tesztnek hinni. várj pár napot, tudom nehéz lesz de mást nem tudsz tenni.
4/4 anonim válasza:
Ilyet Én is tapasztaltam.Magas volt a prolaktinom!
Ez van,hogy galibát okoz a ciklusban!Érdemes lenne egy hormonális vérvételt csináltatni!
Persze az is lehet,hogy baba van a dologban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!