Lehet mensi görcs nélkül? (Ilyet eddig még soha életemben nem tapasztaltam. )
Ez most menszesz vagy nem? Wc papíron törlésnél piros vér! A palástfű teától lehet olyan, hogy korábban jön meg a mensi és nincs mensis görcs eközben??? Mindig pontosan jött meg a mensim és mindig volt mensis görcsöm is!! Most pedig mi ez a vér??? A palástfű tea tehet erről az egészről??? Eszem megáll! Ha jobban megindul a vérzés kihajítom a fenébe az egész teát!! :(((
Bocsánat, hogy ilyen vagyok, de rettentően idegesít ez a dolog, ilyenkor nem tudok nyugodt lenni!
Úgy látom sokan kesergünk itt....
nekünk sem sikerül már egy ideje, és sokat gorcsolok rajta minden hülyeséget kipróbálok, amit írnak itt, de lehet hogy nem kéne....szomorúan jőttem rá én is, hogy nem segítenek, sőt, jól megkevernek...a teák is...
De fel a fejjel, állítólag el kéne magunktól engedni ezt a témát, nem agyalni rajta, nem számolni...
Csak őnnyű ezt mondani, megvalósítani viszont nagyon nehéz.
Első voltam.
kedves utolsó! De én nem értem, hogy lehet az, hogy egy mensi más (pl. nincs görcs) és mégsincs baba? Akkor mitől más a mensi, mi okozta? Honnan tudod, hogy nem voltál babás?
Azt tudom, hogy nekem a palástfű tea okozza ezt. Persze még rendesen nem jött meg, de ebből már úgy gondolom legkésőbb holnap meg fog jönni, görccsel együtt és akkor a hőm is biztos esni fog...
De akinek mindig egyforma a mensije, megvan mindig a görcs is már azért 13 éve, akkor miért van az, hogy van egy olyan ciklus, ami teljesen más???
De nálam tutira a tea okozta most ezt, mert soha nem ittam, csak most. És hát ezért más nálam. Nem hogy segített volna, de még hamarabb megjön a mensi és az amúgyse túl hosszú luteális szakaszom így még rövidebb. Rettentően idegesítő, hogy minél jobban szeretném, hogy minden rendben legyen, annál rosszabb! Tényleg semmit nem fogok most már inni, nem érdekel az egész! Hőmet mérem és kész, azt is csak hobbiból! Legalább abba még nem csalódtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!