Tri regol fogamzásgátló után mennyi idő alatt lehet teherbe esni?
Van, akik tartanak egy kis szünetet utána, hogy "kiürüljön" a szervezetből és utána próbálkoznak.
Nekem azt mondta a dokim, hogy azonnal lehet utána próbálkozni. Vagyis ha abbahagyod, akkor utána bármikor teherbe eshetsz, akár már az első hónapban is. Persze ez ritka. De ennek nem a gyógyszerhez van köze, egyébként is olyan 5 hónap kb. az átlagos próbálkozási idő.
miért fejezed be?
ilyenkor szerintem nem biztos, hogy rögtön jó lenne teherbe esni
8 éve ezt szedem...persze én kb fél évente kihagyok 1 hónapot. ... Februárban szedtem be az utolsó levellel és havi 2-3 együttlétből május elején megfogant a baba.
Utolag visszaszamoltam (addig nem is érdekelt) es a 28 napos ciklusom 17.napjan voltunk egyutt amibol meglett a baba.
38hkm
off de miért hagysz ki félévente egy hónapot?
nekem azt mondta a doki hogy lehet szedni folyamatosan.
nem zavar be a cilusba, a szünet (látom neked nem, mert babát vársz, csak érdekel)
Az OFF-olónak
Egyrészt ijesztgetik az embert, hogy ez az egyik "legerősebb" fogamzasgatlo tabletta (bár még nem láttam verekedbi egyszer se :D ) másfelol azert ha belegondolok, hogy ez a kis vacak egy olyan termeszetes folyamatot betud szabalyozni óramű pontossággal,mint a menstruácios ciklus...akkor alighanem nem annyira természetes dolog ez, hogy én éveken keresztül non stop szedjem, mint a C vitamint.
Csak ezért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!