Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve szedek fogamzásgátlót. Kiskorom óta néha kiújjuló gombás fertőzésem van. A decemberi tabletta mennyiségemet 7-etől 28-áig szedtem. Eközben 11.-én és 18.-án bevettem 1-1 szem fluconazole-q pharma gombafertőzésre felírt gyógyszert. December 30-án lefeküdtünk a barátommal és nem használtunk egyéb kiegészítő védekezést. 31-én szokásosan meg is jött a megvonásos vérzésem ami erős vérzés volt és 4 napig tartott, de még utána 2-3 napig naponta egyszer volt egy minimális barnás vérzésem vagy minek mondanám. Ez még lehet a megvonásos vérzés miatt? Aki szedett már fluconazole-t nekik befolyásolta a fogamzásgátló hatását? Az utóbbi pár napban megváltozott a közérzetem,bár lehet csak bebeszélem már magamnak,de még is van esély,hogy teherbe estem?

2017. jan. 9. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Kb 0,5% eselyed van a terhessègre!!:)
2017. jan. 9. 22:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokra várok!Akik már voltak hasonló helyzetben, illetve kellene lennie már bármi jelnek,hogy megtörtént a fogantatás?!
2017. jan. 9. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha antibiotikumot szedsz fogamzásgátló tabletta mellett akkor kell a kiegészítő védekezés.. Ha késik a menzid csinálj egy terhességi tesztet vagy menj el nőgyógyászhoz.
2017. jan. 10. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok.

Komolyan írtam , nem viccből. Voltam hasonló esetben!

2017. jan. 10. 14:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Ez a gyógyszer elviekben nem antibiotikum,és úgy tudom ha szedek is antibiotikumot egy hétig kell utána kiegészítő védekezést használnunk és az az egy hét le is telt,csak utána voltam együtt a párommal. A nőgyógyászom is annyit mondott,hogy míg a fertőzés fennáll használjunk óvszert a visszafertőzés elkerülése miatt. Arra nem emlékszek,hogy mondta volna,hogy a fogamzásgátló hatása csökkenne,de már rég volt, lehet rosszul emlékszek,ezért is vannak kétségeim. :( Bár már gondolom egy teszt kimutatná ha terhes vagyok az aktus után 11 nappal? Vagy még korai lenne?!

Kedves első válaszoló, köszönöm a választ,te is hasonló szert szedtél és utána éltél nemi életet óvszer használat nélkül?

2017. jan. 10. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, èltem!

Anitibiotikum kurán voltam, ovszert hasznaltunk az alatt, szedtem ugyanugy a fog.gatot, hogy ne jojjon meg, de sejtettem h nem hasznal. Abbahagytam az antibiotikumot es az ovszert is elhagytuk. Utana tudtam meg h erdemes utana is ovszert hasznalni. Szerencsere nem lett baj! Egyszer voltunk csak ugy egyutt (23 ciklusnapon) :)

2017. jan. 10. 18:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat!:) Remélem itt sem lesz "baj"...azért holnap már tesztelek egyet, és egy hét után újra hogy teljesen megnyugodjak. Lehet csak túldramatizáltam ezt az egészet.
2017. jan. 10. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Jobb fèlni, mint megijedni.:) szivesen. Irj majd mi lett!!
2017. jan. 10. 19:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem és negatív lett, így 20 nappal az aktus után. :)) Szóval gondolom nincs tovább miért aggódnom,köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!