Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?
Egyes vagyok.
Komolyan írtam , nem viccből. Voltam hasonló esetben!
Ez a gyógyszer elviekben nem antibiotikum,és úgy tudom ha szedek is antibiotikumot egy hétig kell utána kiegészítő védekezést használnunk és az az egy hét le is telt,csak utána voltam együtt a párommal. A nőgyógyászom is annyit mondott,hogy míg a fertőzés fennáll használjunk óvszert a visszafertőzés elkerülése miatt. Arra nem emlékszek,hogy mondta volna,hogy a fogamzásgátló hatása csökkenne,de már rég volt, lehet rosszul emlékszek,ezért is vannak kétségeim. :( Bár már gondolom egy teszt kimutatná ha terhes vagyok az aktus után 11 nappal? Vagy még korai lenne?!
Kedves első válaszoló, köszönöm a választ,te is hasonló szert szedtél és utána éltél nemi életet óvszer használat nélkül?
Igen, èltem!
Anitibiotikum kurán voltam, ovszert hasznaltunk az alatt, szedtem ugyanugy a fog.gatot, hogy ne jojjon meg, de sejtettem h nem hasznal. Abbahagytam az antibiotikumot es az ovszert is elhagytuk. Utana tudtam meg h erdemes utana is ovszert hasznalni. Szerencsere nem lett baj! Egyszer voltunk csak ugy egyutt (23 ciklusnapon) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!