Tegnap este a barátom belém élvezett. Nem a legtermékenyebb időszakomban vagyok. Így mennyi az esélye, hogy teherbe esek? 17 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 17:10
1/20 anonim válasza:
50-50%, vagy sikerült vagy nem, de az egyik biztos.
Nekem sikerült már teherbe esni vérzés utolsó napján és mensi előtt 5 nappal is. Ennyit a termékeny napokról...
2/20 anonim válasza:
Inkabb szerezz 72 orast a biztonság kedvéért
3/20 anonim válasza:
Szerintem inkább ne stexelj, ha alapvető dolgokkal nem vagy tisztában.
Elmennék a helyedben az ügyeletes nőgyógy klinikára esemény utáni tablettáért, kivéve, ha családot terveztek, mert akkor hajrá!
4/20 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok az alapvető dolgokkal. Védekezni szoktunk.
Most a pillanat hevében elfelejtettük.
Köszi a valaszokat.
2016. dec. 26. 17:45
5/20 anonim válasza:
Áruld már el nekem hogy lehet elfelejteni a védekezést? Ez csak kifogás. És igen, teljes lelki nyugalommal lehetsz terhes. Fiút vagy lányt szeretnétek inkább?
6/20 anonim válasza:
A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni én a menstruációm ( Ciklus) 3. Napján történő aktusból lettem várandós. Szóval van rá esély.
7/20 anonim válasza:
Ne bántsátok!
Biztos karácsonyra való tekintettel úgy érezték elég felnőttek már, hogy a saját keresetükből eltartsanak egy kisgyermeket. Sok sikert hozzá, a legjobbakat kívánom! :)
8/20 A kérdező kommentje:
Mindketten főállásban dolgozunk.
2016. dec. 26. 18:19
9/20 anonim válasza:
17 évesen? Akkor csak nyolc általános van meg. Így nehéz lesz az élet.
10/20 anonim válasza:
17 évesen hol dolgozol? Utca sarkon? Még érettségid sincs max 8 általános... És max közmunka meg talán gyári meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!